» » » Moderno opremljena kuhinja za velike kuhinjske ambiente

Moderno opremljena kuhinja za velike kuhinjske ambiente

V spodaj prikazanem primeru, je tokrat predstavljena moderno opremljena kuhinja, ki se nahaja v prostoru, nevsakdanjih oblik, saj nam podroben pogled na sliko pokaže, da se kuhinja sicer nahaja v pravokotno oblikovanem prostoru, a je z vgradnim kuhinjskim elementom, opremljena še na levi strani, na desni strani pa jo delno, proti notranjosti, zapira zožena zidna stena, na katero je montirano nizko ležeče, zunanje okno.

Celoten sestav kuhinje je opremljen v beli ter svetlo sivi in temno sivi kombinaciji, pri čemer je za belo uporabljen visok sijaj, sivi odtenki pa so prepuščeni delovni plošči in pultu ter ličnicam elementov na zunanji strani kuhinje.

.

moderno opremljena kuhinja

.

Po svoji zasnovi spada kuhinja med moderne in velike kuhinje, saj jo zraven dveh vrst osnovne postavitve elementov, dodatno dopolnjuje še vgradni kuhinjski, tri delni element, ki je vgrajen do stropa kuhinje in v katerega je hkrati, v sredini, v stojno višino, vgrajena vgradna pečica, levo in desno od nje, pa sta omarna korpusa, izkoriščena še za vgradnjo hladilnika in zamrzovalne enote.

Pripravi živil je namenjen delovni pult ob zadnji zidni steni. Le ta se v celoti razprostira od notranje do zunanje zidne stene. Vmes je v njegovo drugo polovico, pod kuhinjsko okno, vgrajen pomivalnik z odcejalnikom.

Kuhalna plošča je skupaj z visečo kuhinjsko napo, svoj prostor našla na delu kuhinjskega pulta, ki gleda proti notranjosti bivalnega prostora, sicer pa je iz smeri bivalnega prostora, pult dodatno opremljen s servirnim pultom kot podaljšek pulta ob kuhalni plošči ter z dodatnimi predali, desno od servirnega dela.

Za še več prostora in še boljši izkoristek celotnega kuhinjskega dela, je za elemente uporabljen tudi del nad obema oknoma, ki je izdelan iz belih omarnih korpusov in ličnic.

V nadaljevanju prostora se bo pred kuhinjskim servirnim pultom, takoj ob oknu, znašla najprej še moderno opremljena jedilnica, nato pa še dnevna soba, opremljena z dnevnimi regali in interierjem, ki se bo estetsko ujemal s kuhinjo in jedilnico.

.

************

.

Moderno opremljena kuhinja, ki je prikazana na zgornji sliki, odlično sovpada v vse moderno zasnovane bivalne ambiente, sicer pa si lahko še več primerov opremljanj kuhinj v sodobnem stilu ogledate tudi med našimi ostalimi prispevki ali tudi na spletni strani, na povezavi.

The following two tabs change content below.
DANKUCHEN LJUBLJANA
Studio kuhinj DAN KÜCHEN Ljubljana - Hala 9, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana Tel: 059 - 971 - 040, Gsm: 041 - 212 - 760, Fax: (01) 54 - 11 - 101, Email: info@dankuchen-ljubljana.si, www.dankuchen-ljubljana.si