Vse cene v spletni trgovini so izražene v EUR.

Cene veljajo od 01.06.2014 do preklica. Pogodbe je mogoče skleniti v slovenskem jeziku. Vpogled sklenjene pogodbe je mogoč do 3 leta po datumu sklenitve pogodbe.

Dodatne informacije o artiklih

Za prikaz dodatnih informacij kliknite na ime ali sliko artikla. Odpre se novo okno s podrobnimi informacijami o artiklu in z večjo sliko. Vse ostale podrobnejše informacije lahko dobite na e-naslovu trgovine info@mizarstvo.si oziroma lahko pokličete na našo telefonsko številko 031/565-023.

Delovni čas podjetja: vsak delavnik, od ponedeljka do petka, od 08:00 do 16:00. Sobote, nedelje in prazniki – zaprto.
Naročene izdelke lahko tudi osebno prevzamete v našem podjetju Edita Wolf s.p., Breg 33, 2322 Majšperk, v času delavnika in po prejeti potrditvi o uspešno zaključenem naročilu. Vabljeni tudi k ogledu preostalih artiklov ter kakovostnemu svetovanju s strani izkušenih poznavalcev našega prodajnega programa.

Napačni podatki

Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika, je potrebno spremembo podatkov sporočiti direktno na e-naslov trgovine info@mizarstvo.si.

Varovanje podatkov

Vse podatke pridobljene ob naročanju bomo uporabljali izključno v namene lastne spletne trgovine in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršne koli druge namene.

Hramba in dostop do sklenjenih pogodb

Vse sklenjene pogodbe so shranjene na sedežu podjetja. Dostop do pogodbe je omogočen z priložitvijo številke naročila, na katero se pogodba nanaša.

Stranka lahko pogodbo prejme v elektronski obliki ali pisno, na navedeni naslov za pošiljanje blaga iz naslova naročila.

Garancija, reklamacija, zamenjava

Vso blago bo dostavljeno in opremljeno v skladu z zakonom o varstvu in zaščiti potrošnikov.

Če vam blago ne ustreza ga lahko v roku 15 dneh od prevzema vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži. Vračilo kupnine se izvrši po prejetju poslanega blaga in se nakaže na strankin transakcijski račun, na podlagi predloženih podatkov (transakcijski račun, ime in priimek, naslov, naziv banke, pri kateri je račun odprt).

Splošno

Vse cene so izražene v Eur in vključujejo davek na dodano vrednost. Podjetje Edita Wolf s.p. skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne. Podjetje ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, kakor tudi ne prevzemamo nobene odškodninske odgovornosti v tem smislu. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani kakor tudi splošnih pogojev. Podjetje Edita Wolf s.p. je lastnik vseh slik na tej strani oziroma ima dovoljenje za uporabo s strani lastnikov. Vsaka nadaljnja uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je prepovedana brez pisnega dovoljenja lastnikov in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Z uporabo e-trgovine se strinjate s pogoji poslovanja.