Sabina in Franci

Pozdravljeni,
z ženo sva Vas našla na internetni strani in z zanimanjem spremljala Vaše predloge za prenovo stare hiše.
Kupila sva hišo, letnik 1972, katera je potrebna prenove. Hiša ima klet, etažo in mansardo. Celotna parcela je velika cca 1200 m2, okolica je idilična za našo družino. Na hiši je bila prenovljena streha pred 6 leti, tako da je ni bilo potrebno menjati, kar pa se tiče notranjosti, sva potrebovala nekaj nasvetov, kako začeti, spremembe notranjega interierja itd.

Notranje stene so črne, strop je lesen in ga je bilo potrebno popraviti, tako da je potrebno veliko, veliko dela, ampak naju to ne skrbi, kajti lokacija je res super in tudi sama hiška po obnovi zgleda idilično:) Imava nekaj svojih zamisli, potrebovala pa sva še mnenje strokovnjaka. Nekaj notranjih sten sva želela podreti, spremeniti sva želela tudi trenutno postavitev notranjih prostorov in še marsikaj.

Zunanja ureditev doma zaenkrat še ni bila potrebna, ker sva se najprej osredotočila na samo hišo.
Ker sva bila finančno zelo omejena (dogovori o ceni nepremičnine so med svetovanjem še potekali), denarja za adaptacijo je nekaj (okoli 30.000 eur), sva morala zelo skrbno in natančno načrtovati najino prenovo hiše, se razume:)
Zanimala naju je najprej okvirna cena Vaših storitev svetovanja. Zelo zadovoljna z odzivnostjo ter strokovnostjo nasvetov. Rado, hvala.

Lep pozdrav od Sabine in Francija