.

 

1.

prodajne zastopnike in svetovalce za notranjo opremo, ki jih veseli svetovanje pri opremljanju prostorov

2.

notranje opremljevalce posameznike, arhitekturne biroje, družbe za projektiranje

3.

mizarsko pohištvena podjetja, ki iščejo prodajne zastopnike ali želijo na naših straneh predstavljati svoj program

.

.

POŠLJI ZANIMANJE

.

Blog zapisi o tem Kako gradimo in razvijamo spletno stran Mizarstvo.si

.

.

Primeri sodelovanj različnih podjetij z Mizarstvo.si:

Spletna trgovina Pohištvo123.si

pohistvo123

Spletna trgovina Pohištvo123.si, sodeluje na Mizarstvo.si že vrsto let kot ponudnik cenovno ugodnih in praktičnih rešitev pohištvenih produktov (vzmetnice, jedilne mize, pisarniški stoli, barski stoli, ipd…). Pohištvo123.si svoje izdelke na Mizarstvo.si predstavlja s poglobljenimi nasveti za zdrav spanec, udobno bivanje ter kakovostno opremljanje doma. Slovenski kupci pohištva, spletno trgovino Pohištvo123.si, poznajo predvsem kot eno izmed vodilnih trgovin, ki se že vrsto let, pozicionira kot spletna trgovina s primerljivim pohištvom, ki ga je sicer mogoče pri velikih spletnih trgovcih, prav tako dobiti, a Pohištvo123.si svoje izdelke pozicionira predvsem z ugodnimi cenami pohištva, tudi do 50% ceneje kot konkurenčni ponudniki.

Spletna trgovina Sanjski-Šopek.si

Spletna trgovina Sanjski-Šopek.si je priložnost za sodelovanje z Mizarstvo.si prepoznala predvsem v sinergiji podobnih interesov naročnikov Sanjskega šopka in Mizarstva.si pri iskanju pohištvenih in dekoratinih idej za opremljanje doma, kakor tudi idej za dekoracijo najrazličnejših slavnostnih prostorov, lokacij in ambientov. Hkrati, trgovina Sanjski-Šopek.si, v svojem prodajnem programu ponuja številna specifična darila za svoje stranke (poslovna in promocijska darila, darila za materinski dan, itd…), slednja pa so tudi v mislih obiskovalcev spletne strani Mizarstvo.si, v različnih, sezonsko zanimivih obdobjih.

Medijski portal Varčevanje-energije.si

Medijski portal Varčevanje-energije.si sodeluje z Mizarstvo.si na področju obravnave nekaterih podobnih tematik, ki se dotikajo pretežno učinkovite rabe energije, saj so opremljevalci domov in poslovnih objektov, prav tako, kot za notranjo opremo, seveda zainteresirani tudi za učinkovito rabo energije v svojih bivalnih in delovnih prostorih. Bodisi, da gre za inštalacijo in umestitev sončnih elektrarn, toplotnih črpalk ali za učinkovito rabo električne energije, medijsko spletno mesto Varčevanje-energije.si na teh tematikah, kot dolgoletni strokovnjak, ponuja odlične, uporabne in predvsem praktične nasvete za obiskovalce.

Kreal inženiring d.o.o.

Kreal inženiring d.o.o. je motiv za dolgoletno sodelovanje na spletni strani Mizarstvo.si, našlo predvsem v tem, ker družba Kreal, več kot uspešno, deluje v panogah, ki so tudi sicer tematsko blizu mizarjem. Izdelava nadstreškov, aluminijastih profilov, opremljanje zunanjih športnih in otroških igrišč, svetovalni, procesni, projektni, računalniški in izvajalski inženiring, urejanje krajinske arhitekture ter industrijsko oblikovanje, so vse panoge, ki se z marsikatero pohištveno, še posebej pa mizarsko dejavnostjo, zelo dopolnjujejo. Zato so sinergije na področjih sodelovanja za obe strani, več kot očitne.