Mi smo za Mizarstvo.si prvič izvedeli preko interneta. Številni prikazani primeri so nas prepričali, da smo tudi njim poslali povpraševanje za izdelavo večjega nadstreška z uto. Presenečeni nad zdaleč najhitrejšim odzivom med vsemi izvajalci, smo se zelo hitro dogovorili za izvedbo in celoten nadstrešek z lopo, danes že stoji. Pohvale in čestitke.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Danica Bajc, Lenart

Andraž Černič, Brunarica Alpinka, Krvavec

Pozdravljeni, pošiljam še slike hišice. Mizar Zlatko je delo opravil vrhunsko dobro in korektno. Absolutno zasluži veliko priporočilo za nadaljne delo. Lep pozdrav” –  Andraž Černič univ.dipl.ing.arh, Brunarica Alpinka Krvavec

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Andraž Černič, Brunarica Alpinka, Krvavec

Dušak, Domžale

Ko smo poslali povpraševanje za vrtni nadstrešek z uto  na Mizarstvo.si, smo najprej mislili, da smo naleteli na pač enega izmed mizarjev, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. Po zdaleč najhitrejšem odzivu in pogovoru z njihovim svetovalcem (Sebastijan), smo šele ugotovili, da gre v bistvu za spletno stran, kjer se predstavlja več različnih mizarskih mojstrov. Ponudba za izdelavo je bila pripravljena v dveh dneh po pogovoru in, ker je bila cena v okviru naših cenovnih pričakovanj, smo se odločili, za izdelavo. Zdaj vrtna uta že stoji. Zadovoljni in pohvalimo izdelavo. Priporočamo naprej.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Dušak, Domžale

Žerdin, Destrnik

No, mi pa moramo vaš pristop resnično in iskreno pohvaliti. Edini, ki ste prišli na teren takrat kot ste obljubili in edini, ki ste se na naše povpraševanje odzvali v istem dnevu. Z izvedenim smo zelo zadovoljni in brez dvoma vas priporočamo naprej.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Žerdin, Destrnik

Zelo zadovoljna z odzivom in pripravo ponudbe. Prvi stik je bil z mano vzpostavljen v resnično rekordnem času. Držali ste se dogovorjenega roka in dajem pet zvezdic. Priporočam naprej.

Ocena:

Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47

Opis in predstavitev izdelave tukaj

Liljana Hindel, Braslovče

Sonja, Murska Sobota

Pozdravljeni, tudi sama bi rada dodala nekaj besed o sodelovanju z vami. Pri prenovi kopalnice sem ugotovila, da ni problem v tem ali za to obstaja mizar ali ne, problem je v tem ali le ta ima čas ali ne. Klicala sem na več naslovov in potrdim lahko, da ste se pri vas od prvega klica naprej, odzvali zdaleč najhitreje. In tudi z vašim Branetom sva se dogovorila za ogled v dveh dneh.

Danes imamo novo kopalnico na podlagi sodelovanja z vami. Zato se vam zahvaljujem in obenem čestitam. LP Sonja

Sonja, Murska Sobota

Mi smo iskali izvajalca za manjšo mizarsko storitev. V našem bloku je bilo potrebno prenoviti dotrajano leseno stopniščno ograjo. Ker nas je seveda zanimala ugodna cena in hitra izvedba, so nam priporočali, da se obrnemo na Mizarstvo.si. Zadovoljni, pohvalimo, čestitamo, priporočamo naprej. Fantje so res ažurni.

.
Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

 

Blokovska skupnost Mengeš

Darja, Ivančna Gorica

Pozdravljeni,

Danes so nam vaši monterji prišli postaviti spalnico in bi želela pohvaliti vaše podjetje glede odnosa do strank in izvedbe del. Opremljamo namreč stanovanje in imamo že kar nekaj izkušenj z različnimi mojstri in »mojstri« in moram povedati, da vaše podjetje po sedanjih izkušnjah štrli daleč nad slovensko povprečje. Posebna pohvala svetovalcu Radu, ki je spalnico super »sprojektiral« in svetoval, ter pohvale monterjem, ki so v sobi z zelo krivimi stenami (do danes nismo niti vedeli, kako postrani stene imamo) naredili pravi mali čudež, da imamo vse tako kot mora biti. No, že to, da so prišli točno takrat, ko so bili napovedani, je prej izjema kot pravilo med slovenskimi monterji različnega pohištva.
Upam samo, da bo tudi kvaliteta spalnice odražala kvaliteto vaše ostale ponudbe in v tem primeru se definitivno še oglasimo pri vas pri nadaljnjem opremljanju stanovanja.
Z željami, da bi tudi v prihodnje obdržali tak nivo dela, vas najlepše pozdravljam.

Darja, Ivančna Gorica

Za manjšo garsonjero je bilo potrebno popolnoma na novo opremiti kuhinjo in dnevno sobo. Potrjujem odlično sodelovanje in zadovoljstvo z vami.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Stanka, Ljubljana

Prava osvežitev je po nekaj dnevnem iskanju mizarja in pošiljanju povpraševanj mizarjem, najti spletno stran, kjer smo odziv in ponudbo prejeli v roku dveh ur. Imel sem že občutek, da imajo vsi mizarji polne roke dela, ker se mi nihče ni odzval hitro. Na vaši strani sem dobil klic še isti dan, ponudba pa je čakala med e pošto naslednje jutro. Odločili smo se za sodelovanje, ker je bila ponudba strokovna in tudi cenovno sprejemljiva. Zahvala Suzani za res strokovne nasvete in predloge.

Iztok, Ormož

Zanimal sem se za izdelavo lesene ograje dolžine cca 30. Ograja je bila montirana na betonsko škarpo, ki je širine 15 cm. Prosil sem za okvirno ceno izdelave + montažo. Lokacija Log pri Brezovici, občina Log – Dragomer.

Les sem si zamislil smreko, višina: 160-180cm (a poslušal tudi vaše predloge). Navdušen nad odzivnostjo, cenovno ponudbo in izdelavo. Odlično. Hvala, Marko Bezjak

Edvard Š.

Zaradi prostorske stiske, ker je otroška soba najinega otroka postavljena v mansardo in tudi, ker je bilo treba malenkost prilagoditi posteljo, sva iskala rešitev za izdelavo ne preveč drage otroške sobe po naročilu. Mizarstvo.si so nama priporočili sorodniki iz Litije. Res morava pohvaliti vašo odzivnost na najino zanimanje in tudi svetovanje pri postavitvi opreme v sobo. Iskrena zahvala.

.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

 

Iztok in Urša, Ljubljana

Pozdravljeni,
z ženo sva Vas našla na internetni strani in z zanimanjem spremljala Vaše predloge za prenovo stare hiše.
Kupila sva hišo, letnik 1972, katera je potrebna prenove. Hiša ima klet, etažo in mansardo. Celotna parcela je velika cca 1200 m2, okolica je idilična za našo družino. Na hiši je bila prenovljena streha pred 6 leti, tako da je ni bilo potrebno menjati, kar pa se tiče notranjosti, sva potrebovala nekaj nasvetov, kako začeti, spremembe notranjega interierja itd.

Notranje stene so črne, strop je lesen in ga je bilo potrebno popraviti, tako da je potrebno veliko, veliko dela, ampak naju to ne skrbi, kajti lokacija je res super in tudi sama hiška po obnovi zgleda idilično:) Imava nekaj svojih zamisli, potrebovala pa sva še mnenje strokovnjaka. Nekaj notranjih sten sva želela podreti, spremeniti sva želela tudi trenutno postavitev notranjih prostorov in še marsikaj.

Zunanja ureditev doma zaenkrat še ni bila potrebna, ker sva se najprej osredotočila na samo hišo.
Ker sva bila finančno zelo omejena (dogovori o ceni nepremičnine so med svetovanjem še potekali), denarja za adaptacijo je nekaj (okoli 30.000 eur), sva morala zelo skrbno in natančno načrtovati najino prenovo hiše, se razume:)
Zanimala naju je najprej okvirna cena Vaših storitev svetovanja. Zelo zadovoljna z odzivnostjo ter strokovnostjo nasvetov. Rado, hvala.

Lep pozdrav od Sabine in Francija

Sabina in Franci

Marko

Živjo, Rado

sem ti želel pisati že prej, pa mi ni uspelo. V petek so mi zmontirali spalnico in želel sem ti sporočiti, da je super. Komoda, ki ji nisva našla prostora, je šla v drugo sobo :).

Hvala, uživaj…

Marko

Marko

Ob svojo hišo na vhodni, dovozni strani, smo želeli postaviti večji nadstrešek, ki bi imel pokriti del, odprto teraso in tudi letno kuhinjo. Celotna izvedba in sodelovanje z Mizarstvo.si je na najvišji ravni. Potrjujem.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Gorazd, Ormož

Hvala ekipi na Mizarstvo.si, da ste upoštevali najine želje pri opremljanju kopalnice. Veseli naju, da sva našla kompetentnega izdelovalca kopalniškega pohištva pri vas. G. Branetu hvala za vso strokovno pomoč. LP G

Goran V., Kranj

Z veseljem sem se odločil za kuhinjo po meri preko vas. G. Brane, hvala za res strokovno svetovanje ter pomoč pri koordinaciji dostave in montaže. Res vrhunsko speljana celotna zadeva.

Primož Z., Ljubljana

Zanimal sem se za prenovo dotrajane vrtne pergole. Vrhunsko hiter odziv, priprava ponudbe in izvedba. Dajem 5 zvezdic.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Andrej Šoštarič, Zg. Kungota

Hvala celotni ekipi na Mizarstvo.si od prvega stika naprej. Še posebej pa gospe Maši za enostavno, razumljivo in hitro svetovanje pri postavljanju garderobne sobe v naši spalnici. Maša, hvala za potrpljenje in vaš čas. Vas priporočamo naprej. Čestitke tudi monterski ekipi za spoštovanje dogovorjenega in res vrhunsko montažo. Omara že stoji in jo s pridom uporabljamo.

Družina Mohorko, Ilirska Bistrica

Na vas sem naletel slučajno (ker vas nisem našel med plačljivimi oglasi), ampak zahvala g. Jerneju za res strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri primernega posteljnega okvirja. Zadovoljen.

Milan G., Sežana

Našima fantoma smo skupaj z Mizarstvo.si preurejali ozko in manjšo otroško sobo. Iskrene čestitke za vašo organiziranost, hitro izvedbo in nasvete. Vas nedvomno priporočamo naprej.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Slavica, Šmartno

Ob vselitvi v novo hišo smo sicer iskali najprej samo ideje in zamisli za opremo stanovanja. Priznam, da bolj iz radovednosti. Med spletnimi stranmi smo naleteli tudi na vašo. In iskreno zapisano nam ni žal.

Med vsemi poslanimi povpraševanji z željo po nasvetu za opremljanje, je bila odzivnost vaših svetovalcev, zdaleč najhitrejša. Prvič je g. Matija z nami stopil v kontakt v eni uri od oddanega povpraševanja, notranji opremljevalec pa se je z nami slišal še isti dan. Hvala g.Radu za iskrene nasvete in pomoč. Še posebej nam je bilo všeč, da nam ni vsiljeval ničesar in odločitev resnično prepustil nam. Po odločitvi za informativno ponudbo za izdelavo spalnice po naših željah, smo dostavo in montažo dočakali v treh tednih. Vem, da je v zgodbi prodaje pohištva povezanih ogromno vpletenih (od svetovanja in izmere do izvedbe naprej), za Mizarstvo.si pa potrjujemo, da imajo celotno verigo za nakup pohištva, vrhunsko organizirano.

Stane V., Lukovica

Marjana S., Ljubljana

Na internetu sem iskala mizarja za izdelavo specifične omare v kopalnici. Ker je reklame, oglasov in ponudbe toliko, sem prav vesela, da sem naletela na Mizarstvo.si. Pregledno in lepo razvrščeno, da sem hitro našla, kar sem iskala.

Marjana S., Ljubljana

Tomaž in Bojana G., Slovenj Gradec

Na mizarstvo.si sva našla stran s konkretnimi informacijami in slikami dejanskih mizarskih del. Navdušena nad odzivnostjo in izvedbo. Priporočava naprej. In se na vas obrneva sigurno še pri prenovi kuhinje.

Tomaž in Bojana G., Slovenj Gradec

Brigita z družino, Ptuj

Na internetu sem iskala rešitev za izdelavo pohištva za našo predsobo. Ko sem naletela na prvi zapis na Mizarstvo.si, sem se odločila, da kontaktiram opremljevalca. Svetovanje in ponudbo sem dobila v dveh dneh, celotna predsoba pa je bila opremljena čez 19 dni. Hvala vam (posebej ga. Suzani, ki je znala slišati kaj iščem).

Brigita z družino, Ptuj

Midva sva iskala pohištvo za več prostorov. V enakem izgledu sva želela opremiti kuhinjo, dnevno sobo in hodnik. Nastala je fantastična rešitev na katero sva še danes ponosna. Čestitke izvajalcem.

.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Božena in Zdravko, Kostanjevica