Mnenja uporabnikov:

.

nežaNeža Kočar – Kočar Ambienti d.o.o.: Mizarstvo.si sem prepoznala kot edino spletno rešitev, ki omogoča, da namesto reklame, ki so je spletni obiskovalci, tako ali tako že siti, dejansko predstavljam svoja znanja in izkušnje, še posebej iz področja kuhinj. Skupaj s pomočjo sodelavcev na Mizarstvo.si, so vsebine res napisane tako, da so vidne visoko v spletnih iskalnikih.

Rado TrobinaRado Trobina s.p. – opremljevalec na terenu: Izbral sem srednji paket – 24 člankov v pol leta. Vsak teden nova objava na prvi strani Mizarstvo.si na meni izbrane teme notranjega opremljanja, vsak teden na prvem mestu tudi v rubriki opremljevalcev. Cena napram drugim portalom, kjer sem lahko dajal samo reklame, pa neprimerljiva. Več mi najbrž ni treba govoriti.

 

akronAKRON d.o.o., Medvode – 22 let izkušenj na področju proizvodnje vgradnih omar z drsnimi vrati, po meri, nam daje dovolj veliko mero samozavesti in nasvetov, ki jih lahko predstavljamo uporabnikom spleta. Zato v zgodbi Mizarstvo.si vidimo priložnost, da svoja znanja in izkušnje dolgoročno predstavljamo na mestu, kjer se spletna publika, ki jo zanima področje notranje opreme, tudi nahaja.

 

logo-medvedMizarstvo Medved – Erih Medved s.p. – Že vrsto let se ukvarjamo s proizvodnjo različnih lesnih izdelkov za najrazličnejše potrebe. Tako gospodinjstev kot poslovnih obratov. Za sodelovanje na Mizarstvo.si smo se odločili, ker tako kot sami verjamemo v svoje delo, vidimo, da tudi uredniki na Mizarstvo.si, dobro opravljajo svoje delo. Več kot zadovoljni.

suzanaSuzana Magdič – Kot dolgoletna opremljevalka in dekorerka, časa za izdelavo in vodenje svoje spletne strani, nimam. V sodelovanju z Mizarstvo.si, vidim, da je niti ne potrebujem.

 

 

bezjakMall – Marko Bezjak s.p. – Mi se ukvarjamo z manjšimi mizarskimi deli, pokrivanjem teras, izdelavo lesenih nadstreškov, pergol in podobno. Verjetno ni spletne strani na kateri ne bi dali reklame. Mizarstvo.si je edino, kjer reklamiramo pol leta, vsak teden. Z vedno novo objavo.

.

masa1-150x150Maša Deu – DeuDesign d.o.o. – Vsak, ki se dalj časa in resno ukvarja s svetovanjem pri notranjem opremljanju, ceni čas. In ve, da tega pri našem delu na terenu, kronično primanjkuje. Za promocijo svojega dela in dosežkov sem iskala partnerja, kjer bi sama prispevala znanje iz notranjega opremljanja, partner pa znanje iz spletne predstavitve. Toplo priporočam.

 

 

JernejJernej Breholc s.p. – svetovalec za Zdravo spanje in posteljne okvirje. Moja dejavnost je tesno povezana z mizarskimi storitvami predvsem pri izbiri in izdelavi postelj, saj stranke dostikrat zahtevajo zraven svojega ležišča, tudi postelje po meri. Za sodelovanje na Mizarstvo.si sem se odločil, ker mi ni treba sam pripravljati vsebin :). Na začetku sem samo označil področja po katerih želim biti najden v spletnih iskalnikih. Vse ostali naredijo drugi.

studio domStudio DOM – Stvari na spletu so za podjetnike v bistvu čisto preproste. Z veseljem sodelujemo tam, kjer se pogovarjamo o konkretnih rečeh in konkretnih rezultatih. V spletni strani Mizarstvo.si smo prepoznali kredibilnega partnerja, ki ne prodaja internetne teorije, ampak ga zanima rezultat. Tako kot nas. To je vse. Če pa iščete poceni kuhinje, pa z veseljem. Tukaj smo zato, da vam jih pokažemo :).

dankuchen

DanKuchen Ljubljana – Zakaj smo se odločili za sodelovanje na Mizarstvo.si, za nas sploh ni bilo vprašanje. Z ustvarjalci projekta smo uspešno sodelovali že lansko leto. Nedvomno gre na Mizarstvo.si za vrhunski projekt, kjer imamo vsi, ki smo udeleženi v pohištveni branži, enake možnosti, da pokažemo svoja znanja in dosežke. Z rezultati, delom in predvsem odnosom, smo zadovoljni tako, da smo se tudi z nekaterimi drugimi našimi projekti odločili pristopiti zraven.

.

hello2Heloo2, eko senzorske armature – Pri svojem delu se držimo načela, da naj vsak dela tisto, kar najbolje obvlada. Sami smo specialisti za prodajo vrhunskih, ekoloških, elektronskih armatur, sodelavce na Mizarstvo.si, pa smo prepoznali kot specialiste za vrhunski spletni nastop. Torej smo samo združili moči.

galvamet

Kuhinjske nape Galvamet – Pohištvena branža, še posebej opremljanje kuhinj, je neločljivo povezana z opremo z električnimi in gospodinjskimi aparati. Ker ob poplavi reklam in marketinških oglasov, potreba spletnih uporabnikov po natančni razlagi in prikazu reči na razumljiv in enostaven način, nedvomno narašča, smo se svoj program odločili predstavljati tudi na Mizarstvo.si.

.

nova kopalnica

Kopalniško pohištvo NovaKopalnica – Nas so preprosto zapisano, prepričali rezultati. In pristop. Vsi smo na trgu zato, da dosežemo rezultat. Mizarstvo.si zagovarja organsko rast in iskreno predstavitev na spletu. Drugi spletni ponudniki obljubljajo nova povpraševanja, sami pa za to uporabljajo Googlove adwords kampanje, kot mi sami. Na ta način podjetnik dvakrat plača svojo spletno izpostavljenost. Spletni nastop čez Mizarstvo.si uporablja drugačen pristop. Kontakti so edinstveni, seveda pa je na nas odgovornost, da jih kakovostno in pravočasno poservisiramo.

leticiaMaremico d.o.o. – Nedvomno priložnosti za sodelovanje na specializiranem spletnem portalu in vrhunsko spletno predstavitev, velja prisluhniti. To smo storili tudi sami, četudi naša dejavnost na prvi pogled ni povsem povezana z mizarsko/opremljevalsko. Vseeno smo se odločili za sodelovanje, ker v njej vidimo fantastično priložnost biti prisoten na spletnih straneh, ki želijo svojim obiskovalcem servirati maksimalno kakovostne vsebine. Navsezadnje pa so naši kupci ležišč pogosto zelo zainetersirani tudi za hkraten nakup posteljnih okvirjev in spalnic.

.

.

homontHomont d.o.o. – specializirana gradbena dela – v osnovi so naše storitve vezane na gradbeništvo, a, ker pod gradbeništvo sodi tudi precej tesarsko mizarskih storitev, smo se odločili za sodelovanje na Mizarstvo.si Brez odvečnih besed, potrjujemo, da preko njih dobivamo povpraševanja. O skepsi in dvomih pa je brezpredmetno razpredati, dokler človek ne poskusi. Predvsem v gradbeniški dejavnosti lahko do upravičenosti investicije sodelovanja pridete po prvem povpraševanju. Nobena znanost, pravzaprav. Bolj, kot biti zraven, se zdaj “ubadamo” s tem, kako intenzivno biti zraven. Pridobivanje več posla namreč tudi na naši strani predstavlja logistično in operativno prilagoditev.

MarijaMarija Brumec – notranja opremljevalka – razvoj spletne strani Mizarstvo.si spremljam in opazujem vse od njenega začetka. In samo potrdim lahko, da dilema o tem ali spletno vztrajati na samostojni poti ali v družbi drugih, ki imajo podobne cilje, sploh ni vprašanje. Imam občutek, da se bodo pogoji za sodelovanje na Mizarstvo.si “dvigovali” hitreje kot si morda želi marsikateri zdajšnji opazovalec. Zame sodelovanje na Mizarstvo.si predstavlja osnovno orodje za vrhunski spletni nastop in potrjujem, da sem več kot zadovoljna.

Ostali sodelujoči:

Mizarstvo Želva, Mizarstvo Vetrih, Lesarstvo Žaže, Šenles, Mizarstvo Martič, Lip Pohištvo, PPM – pisarniško pohištvo, Atrium d.o.o., Plimont – Anton Pliberšek s.p., Herman Gabrovšek s.p.,…

 

.

10 glavnih razlogov zakaj
sodelovanje
z Mizarstvo.si
DELUJE

.

Š1 Z nami pridete mizarji in prodajalci pohištva do več zainteresiranih povpraševanj

Besedo mizarstvo vtipka v enem letu v Google najmanj 28.000 uporabnikov spleta. Ti iščejo najrazličnejše mizarske storitve. Mizarjem in opremljevalcem, predstavljenim na naših straneh to koristi tako, da vas vidi več spletnih obiskovalcev, ki preko spletne strani Mizarstvo.si lažje in hitreje najdejo ustreznega mizarja ali opremljevalca.

.

Š2 Z nami bolje predstavite svoje znanje in izkušnje

Podobna spletna mesta, ki nudijo možnost predstavitve različnih mizarjev, ponujajo možnost, da podjetniki pri njih objavite samo svoje reklame. Pri nas svoja znanja, izdelke ter posamezno dejavnost predstavljamo s članki. V pol leta lahko tako dobite 24 vsebin, ki predstavljajo vaše izdelke in dejavnost. In ciljajo na konkretna povpraševanja.

.

Š3 Nepremagljiva cena

Cena sodelovanja z Mizarstvo.si je zdaleč najugodnejša cena glede na količino vsebin, ki jih objavimo. Še pomembnejši pokazatelj učinkovitosti sodelovanja je ta, da rezultatov ne merimo s številom pridobljenih klikov, ampak s številom pridobljenih povpraševanj.

.

Š4 Vaši prispevki nikoli ne izginejo

Klasični oglaševalski modeli delujejo po principu: “dokler plačuješ, tako dolgo si reklamiran”. Sodelovanje z Mizarstvo.si sploh ni oglaševanje, zato, da boste bolj vidni. Vsebine, ki jih pripravljamo, spišemo tako, da z njimi pridobivamo povpraševanja, obenem pa prispevki ostajajo na spletni strani, tudi, če z nami sodelovanje prekinete. Kar pomeni, da vas bodo spletni kupci našli tudi po tem, ko z nami več ne bi sodelovali.

.

Š5 Marketinške vsebine namesto vas pripravlja naša ekipa

Sodelovanje z nami ne jemlje časa. Dovolj je, da nam posredujete slike svojih izdelkov in željo katere izdelke želite predstavljati močneje, vsebine za vas, pa bomo pripravljali mi.

.

Š6 Vse vsebine so SEO 100% optimizirane

Podjetniki ste strokovnjaki na svojih področjih. Mi na svojih. Vse vsebine, ki jih pripravljamo za vas, zasedajo visoke uvrstitve v spletnem iskalniku Google – kar pomeni, da jih berejo tisti, ki so zagreti za nakupe.

.

Š7 Z nami boste vsak teden vidni na prvi strani Mizarstvo.si

Če se odločite za sodelovanje, bomo za vas različno dolgo pripravljali vsebine. Kar pomeni, da se bo vsak teden nova vsebina, ki predstavlja vašo dejavnost in produkte, znašla na prvi strani Mizarstvo.si, na vrhu blogov Aktualno ter še v dodatnem izbranem blogu (mizarji, opremljevalci). Ter na prvi strani Googla.

.

Š8 Ciljano oglaševanje

Z nami ciljate na točno tiste spletne uporabnike, ki se zanimajo za nakup. Če boste želeli, da spišemo temo z naslovom “kdo izdeluje najboljše stopnice na Koroškem?” ali “kje najti dobrega mizarja na Štajerskem” ali “izdelava notranjih vrat v Ljubljani”, bomo vsebine spisali tako, da se bodo pojavile na prvi strani v Googlu (tako imenovani “long tail” zapisi).

.

Š9 Več kot imate vsebin pri nas, večja je verjetnost, da bo kupec izbral vas

Kupci izberejo podjetja, ki imajo kaj pokazati. Ki delujejo dalj časa in, ki so strokovnjaki na svojih področjih. Kar pomeni, da imajo tisti sodelujoči, ki objavljajo na internetu (ne samo pri nas) več vsebin, večje možnosti za boljšo prodajo od tistih, ki objavljajo malo vsebin.

.

Š10 Mizarstvo.si  vam daje neomejeno število povratnih povezav na vaše spletne strani ali Facebook

Google raje višje v svojem iskalniku uvršča strani, ki imajo več povezav iz drugih strani do svojih, saj ocenjuje, da, če na drugih straneh govorijo o nekem mizarju, ta dejansko svoj posel tudi bolje obvlada. Zato je za uvrstitev vaše spletne strani v iskalniku zelo pomembno, da druge spletne strani kažejo povezave na vašo stran. Mizarstvo.si vam omogoča, da v vsakem članku naredimo povratno povezavo (backlink) na vaše strani – s čimer bomo posledično dvigovali tudi uvrstitev vaše strani.

.

Kako deluje Mizarstvo.si?