» » » Garderobne omare za vsak žep

Garderobne omare za vsak žep

Garderobne omare in garderobne sobe smo spoznali preko televizije in predvsem ameriških filmov. Posebne sobe, ki so namenjene zgolj pospravljanju garderobe in v katerih se tudi preoblačimo, so postavljene praviloma ob bok spalnicam in mladinskim sobam.

garderobne omare
Garderobne omare z drsnimi vrati iz matiranega belega stekla

Takšna izvedenka garderobnih sob se je tako “prijela” tudi pri nas, pri čemer družine različno izkoriščajo prostore, ki jih imajo ob spalnicah. V nekaterih se znajdejo zgolj omare za pospravljanje garderobe, druge služijo tudi za pospravljanje reči kot so likalne deske, zimski plašči, sesalci, prtljaga in kovčki ter podobno.

Omare v garderobnih sobah se praviloma izdelujejo po merah prostora, ki jo soba omogoča. Le redko vanje postavimo omare klasičnih dimenzij, še posebej, ker se nemalokrat te sobe nahajajo v različnih prostorskih nišah, mansardnih stanovanjih in etažnih prostorih.

Zato opremljanje garderobne omare zahteva dodatno pozornost pri izkoriščanju sobe, ki je zanjo namenjena.

Za postavitev omare v garderobno sobo tako, da bo le ta čimbolj izkoriščena, predlagamo izmero prostora ter postavitev omar od zidu do zidu ter od tal do stropa.

garderobne omare
Garderobne omare v steklu. Prostorne in pregledne.

Za morebitne “anomalije” v prostoru, kot so na primer okenske police, dimniške ali cevi centralne kurjave, električna inštalacija, stopnice, poševni stropovi in podobno, vam ni potrebno skrbeti, saj garderobne omare takšnim prostorom prilagodimo.

Garderobne omare in njihova cena

Takšne omare, izdelane po meri, je mogoče pri različnih ponudnikih dobiti po različnih cenah. V našem primeru se cena celotne garderobne omare izračuna na podlagi videnega in izmere prostora. Ter seveda vse opreme, ki jo želimo postaviti v sobo.

Za opremljanje garderobnih sob imamo na voljo čez 40 različnih barv tako za notranjost kot zunanjost omar, kot tudi raznovrstne materiale s katerimi opremljamo garderobne omare (stekla, iveral, različne vrste ročajev, dodatkov in okovij,..)

garderobne omare
Garderobne omare v moderni spalnici temnih in kontrastnih barv.

Vstop v garderobne omare

Za najbolj praktičen dostop do garderobne omare so se izkazala drsna vrata, ki so prav tako sestavni del našega prodajnega programa. Ta so lahko prav tako v steklu ali iveralu ali opremljena z različnimi vrstami ogledal.