» » » 3 primeri kuhinj za vikende in apartmaje

3 primeri kuhinj za vikende in apartmaje

Izdelava poceni kuhinj in pohištva za prostore, ki ne bodo naše primarne kuhinje, nas ponavadi zanima v primerih, ko si želimo kuhinjsko pohištvo in opremo, postaviti v vikend hišice, apartmaje, mobilne hiške, sobe za goste, študentske sobe in podobno.

Ne gre za to, da bi pristali na zmanjšanje kakovosti. Bolj nas mika iskanje rešitve, kjer bomo za razmeroma poceni denar prišli do celotne opreme kuhinje, ki je ne uporabljamo kot našo glavno kuhinjo.

Še posebej pri manjših prostorih, radi posežemo po poceni kuhinjskih sestavih.

Ko nas zanima izdelava poceni kuhinj, nas najprej zanima funkcionalna izraba

Vsi za svoj denar želimo dobiti kar se da največ.

Kar pomeni, da želimo z razpoložljivim proračunom za kuhinjo, najti rešitev s katero bomo kuhinjo opremili v celoti.

Zato se v našem programu prodaje funkcionalnih, a cenovno dostopnih kuhinj, najprej osredotočamo na to, da kupec za razumsko ceno, dobi vse.

Spodnji primer kuhinje vključuje celoten sestav spodnjih in zgornjih kuhinjskih elementov, komplet gospodinjskih aparatov, ki sodijo v vsako kuhinjo (kuhinjska napa, pečica, štedilnik 3+1, hladilnik z zmrzovalnikom, pomivalno korito,…).

Obenem pa lahko za fronte izbira med 10 različnimi barvami visokega sijaja ter 3 barvami korpusov (notranjosti kuhinjskih elementov).

Zunanje ličnice so iz visokokakovostnih MDF plošč, notranjost (korpusi) so iz iverala. Delovna plošča je debeline standardnih 40 mm.

Posamezne morebitne potrebne elemente je mogoče naročiti še dodatno.

izdelava poceni kuhinj
Cenovno izjemno dostopna kuhinja po meri – v rdeči

Poceni kuhinjski sestav za manjše prostore in kuhinjske niše

Za primere manjših kuhinjskih prostorov, čajnic in kuhinjskih niš v vikend hiškah, apartmajih, prostorih za goste in podobno, ponujamo manjše kuhinjske sestave (kot na sliki spodaj).

Podobno kot v ostalem programu, je tudi pri teh sestavih, mogoče izbirati med različnimi barvami in aparati, ki jih želimo vključiti v ceno kuhinjskega sestava.

Za razliko od klasične ponudbe, ki jo ponuja večina trgovskih centrov, je takšne kuhinjske sestave, pri nas mogoče povsem prilagoditi meram in željam posameznika in njegovega prostora.

poceni izdelava kuhinj
Enostaven kuhinjski sestav

Cenovno ugoden kuhinjski sestav za kotno kuhinjo

Med pogosteje uporabljane in prodajane kuhinjske sestave, kjer je na prvem mestu funkcionalnost in učinkovita izraba prostorov, sodi tudi spodnja ponudba (slika spodaj).

Paleta več barvnih možnosti za zunanjost in tudi notranjost kuhinje, možnost hkratnega nakupa gospodinjskih aparatov, dostava in montaža po celi Sloveniji, je ponujena tudi v okviru prodaje te kuhinje.

izdelava poceni kuhinj
Cenovno dostopen kotni kuhinjski sestav. Po merah. Z aparati, dostavo in montažo.

Za informativno ponudbo, se priporočamo.