» » » Osnovne sestavine opremljanja pisarniških prostorov

Osnovne sestavine opremljanja pisarniških prostorov

Podjetnikom in podjetjem, ki jih zanima izdelava ugodnega pisarniškega pohištva po naročilu, zagotovo pridejo prav proizvajalci, ki v svojem asortimanu ponudbe lahko ponudijo celovite pisarniške sestave, vključujoč pisalne mize, predale in regale, knjižne police, večje konferenčne mize ter seveda različne vrste pisarniških stolov.

izdelava ugodnega pisarniškega pohištva po naročilu
Primer po meri opremljene pisarne.

Odvisno od potreb posameznih poslovnih kapacitet, se ponavadi oprema in izdelava ugodnega pisarniškega pohištva po naročilu, osredotoča na opremo direktorskih pisarn, konferenčnih sob, predavalnic, skupnih delovnih prostorov z več delovnimi površinami hkrati ter na posebnosti, ki jih pač prinaša izgled, namembnost in navsezadnje tudi okus, vsakega poslovnega prostora, posebej.

Tipičen izkoristek poslovnih prostorov v pisarniške namene zajema postavitev po meri izdelanih omar in regalov, ponavadi ob stene prostorov, sredine prostorov pa so namenjene razporeditvi različno širokih in različno dimenzioniranih pisalnih miz.

H klasičnim, delovnim in pisalnim mizam, seveda sodijo tudi regali in predalčniki. V količinah, ki jih zahtevajo delovne kapacitete prostorov.

izdelava ugodnega pisarniškega pohištva po naročilu
Primer opremljanja konferenčne sobe.

Nekateri poslovni prostori s seboj prinašajo tudi posebnosti. Delovne pulte v frizerskih, kozmetičnih in masažnih salonih in pisalne površine namenjene uporabi več zaposlenih, postavljamo in zasnujemo drugače kot delovne površine prostorov, ki jih uporablja eden ali največ dva zaposlena.

Vrste pisalnih miz za pisarniške prostore

Ker so pisalne mize osnovni pohištveni element vsake pisarne, se najprej ustavimo pri njih.

  • Pisalne mize se ločijo po obliki. Lahko so klasično pravokotne, polkrožne, kotne, okrogle, ovalne ali drugače oblikovane po naročilu.
  • Pisalne mize se ločijo po namenu uporabe. Lahko so pisalne klasične, klubske, konferenčne, direktorske, računalniške, mize za tiskalnike, strojepisne mize,…
  • Pisalne mize se ločijo po vrsti dodatnih elementov s katerimi so opremljene: predalčnik z dvema regaloma, predalčnik s tremi regali, segment za podaljšanje pisalne mize, kotni segment za pisalne mize v kot ali 60 stopinj, zaključni segmenti, vrste nogic pisalnih miz,…
  • Pisalne mize se ločijo po barvah in materialih. Najbolj uporabljane za pisarniške prostore so češnja, javor, bukev, beš, siva, drugo
izdelava ugodnega pisarniškega pohištva po naročilu
Primer stenske pisalne mize s kotno zaobljenim podaljškom.

Vrste omar za pisarniške prostore

Omare v pisarniških prostorih se prav tako razlikujejo:

  • Glede na dimenzije in velikost. Visoke omare za registratorje in delovno dokumentacijo ter srednje in nizke omare za sprotno delovno gradivo.
  • Glede na materiale: omare v lesu, omare s steklenimi vrati, omari z različnimi podstavki in različnimi vrstami nogic, omare z različnimi krovnimi ploščami in drugo.
ugodna izdelava pisarniškega pohištva
Klasične, večje omare za večje pisarne.

Ostali program za opremljanje pisarn

Med ostale, najbolj pogoste sestavine opremljanja pisarn, sodijo različne zidne police na različnih konzolah, podstavki za računalnike, izvlečne police za tipkovnice, garderobna stojala in posode za dežnike, pisarniški stoli, konferenčni stoli, podstavki za računalnike, nosilci za računalnike in podobno.

pisarnisko pohistvo
Po naročilu opremljana pisarna.

Če ste tudi sami med tistimi, ki jih zanima izdelava ugodnega pisarniškega pohištva po naročilu, bomo veseli vašega povpraševanja. Lahko kar čez spodnje kontaktne možnosti.

V nasprotnem, obilo poslovnih uspehov.