» » Katerega mizarja izbrati

Katerega mizarja izbrati

Napisano v: Beseda uredništva | 0

V času, ko smo razmišljali o tem kako zasnovati spletni portal mizarstvo.si, smo pred očmi imeli najprej vprašanja bodočih obiskovalcev predvsem v smislu, da bi se spletno mesto mizarstvo.si čim bolj približalo obiskovalcem spletne strani pri odgovoru katerega mizarja izbrati.

katerega mizarja izbratiKer je spletnih strani na temo mizarstva kar precej (od spletnih strani posameznih mizarjev naprej), do reklamnih strani kjer je mogoče najti raznovrstno število oglasov in reklamnih bannerjev posameznih mizarjev, smo najprej razmišljali o tem kako bi spletna stran mizarstvo.si dodajala vrednost.

Pri iskanju odgovora spletnih uporabnikov na vprašanje katerega mizarja izbrati smo zato želeli dobiti odgovor kaj lahko ponudimo drugače in kje je naša dodana vrednost.

Z nakupom domene mizarstvo.si se je ponudila priložnost, da sestavimo spletno zgodbo, ki bi omogočala vsem opremljevalcem in mizarjem, da predstavljajo zraven svojih kontaktnih podatkov, ponudbe in slikic (ki jih tako ali tako vidimo v vseh oglasnih produktih), še svoja znanja, izkušnje in razmišljanja.

Nekateri bodo spletno mesto mizarstvo.si videli kot nov reklamni kanal in priložnost za dvigovanje svoje vidnosti. A, prepričani smo, da se bodo med njimi našli tudi tisti, ki bodo mizarstvo.si videli tudi kot priložnost in poligon, da na povsem neodvisni spletni domeni predstavljajo svoja znanja in dolgoletne izkušnje.

Kar pa je, na koncu koncev tisto, kar si uporabnik in spletni iskalec, želi.

Na enem mestu dobiti celovite kontaktne informacije glede mizarske branže in možnosti, hkrati pa na istem mestu tudi vpogled v prakso posameznega mizarja, pohištvenega salona ali opremljevalca prostora.

Spletno mesto smo tudi zato s svojo cenovno politiko prilagodili tako, da so možni paketi pojavitve posameznega podjetja vezane na leto, saj nas ti, ki se želijo zgolj pojaviti in pokazati svojo reklamo, prvenstveno ne zanimajo.

Na mizarstvo.si si želimo družbe mizarjev in podjetnikov mizarske dejavnosti, ki jih zanima dolgoročno pisanje zgodbe ter predstavitev njihovih – seveda ob naši pomoči, da bodo njihova dela tudi visoko vidna in opažena v spletnih iskalnikih.