» » » Moderne, oblikovalske kljuke za notranja vrata

Moderne, oblikovalske kljuke za notranja vrata

Napisano v: Blog, Btb, Pogovori | 0

Za vse mizarje in trgovce s pohištvom, ki jih zanimajo moderne in oblikovalske kljuke za notranja vrata, v prispevku v nadaljevanju, predstavljamo družinsko podjetje Lestur d.o.o. iz Klanca pri Komendi.

Podjetje zraven ostalih dejavnosti nudi tudi ekskluzivno zastopstvo kljuk priznanega, vrhunskega evropskega proizvajalca notranjih kljuk Tupai. Še posebej, ker so oblikovalske kljuke za notranja vrata na slovenskem trgu novost in, ker je zanimanja tudi na področju dekorja notranjih vrat vse več, smo prepričani, da vas bo njihova ponudba navdušila.

.

kljuke za notranja vrata tupai
Kljuke za notranja vrata Tupai.

.

Podjetje Tupai je bilo ustanovljeno leta 1976 in je danes že uveljavljena, tako evropska kot svetovna blagovna znamka. Oblikovalske in sodobne kljuke za notranja vrata so le del njihovega širokega proizvodnega programa. Zraven kljuk proizvajajo namreč še ročaje, ključavnice in kopalniške pripomočke.

V sodelovanju s svetovno priznanimi arhitekti in oblikovalci oblikujejo kljuke za notranja vrta kakor tudi vhodna vrata in okna. Izdelki podjetja Tupai nudijo najvišjo kakovost, dovršenost, estetiko in vrhunski design.

Modeli kljuk so oblikovalski in klasični v različnih površinskih obdelavah (barvah) in z nešteto oblikovalskimi možnostmi.

Za ljudi z željo po edinstvenosti in drugačnosti ponujajo oblikovalske kljuke za notranja vrata z raznovrstnimi Swarovski elementi – kristali ali z drugimi možnimi kombinacijami lesa, usnja, tapet, kamna in drugih materialov.

.

oblikovalske kljuke za notranja vrata
Oblikovalske kljuke za notranja vrata.

.

Za kljuke za notranja vrata Tupai so značilne izrazite in opazne linije z možnostjo individualnega oblikovanja. Obenem so za uporabnike, ki se srečujejo z alergijami na kovino, dodali tudi novost, kot so antialergene in antibakterijske kljuke za notranja vrata. Te so še posebej primerne za bolnice, šole, vrtce in druge javne ustanove.

Poslanstvo podjetja Tupai je zagotavljanje stalne kvalitete in kakovosti izdelkov, zato so tudi nosilci certifikatov kakovosti ISO 9001:2008, Certifikata za Swarovski elemente in Certifikata ISO 14001:2004

.

Kaj odlikuje kljuke za notranja vrata Tupai?

.

V prvi vrsti uporabniki notranjih kljuk Tupai naštevajo naslednje lastnosti:

  • Visoka kvaliteta in funkcionalnost
  • Nosilci standarda 1906:2010, ki določa 200.000 uporabniških ciklov kljuk
  • Vrhunski design
  • Artikli so proizvedeni iz medenine, zamaka ali jekla
  • Jeklene zgornje in spodnje rozete
  • Inovativne rešitve – leva in desna zgornja rozeta, ki preprečujeta, da bi se kljuka zaradi teže povesila
  • Enostavno čiščenje in vzdrževanje
  • Inovativni sistem pritrjevanja zgornjih in spodnjih rozet na »klik«

Vsi materiali izvirajo iz EU in omogočajo enostavno in hitro montažo.

.

paleta kljuk za notranja vrata
Tupai – široka in raznovrstna paleta kljuk za notranja vrata za vse okuse.

.

Med zgornjimi odlikami, posebej izpostavljamo še dve inovativni lastnosti:

Antialergene kljuke za notranja vrata so primerne za vse, ki se srečujete z alergijami na kovino, saj navedene kljuke ne vsebujejo niklja, ki je glavni povzročitelj alergij.

▪ Antibakterijske kljuke za notranja vrata so namenjene šolam, bankam, vrtcem, bolnicam, poštam, občinam in drugim javnim objektom. Podjetje Tupai je razvilo posebno antibakterijsko kljuko na kateri bakterije in ostali mikroorganizmi ne morejo živeti. Narejene so iz posebnega materiala, ki je enostaven za vzdrževanje, odporen na vročino in mraz ter omogoča hitro razgradnjo mikroorganizmov in bakterij.

Vsi, ki se zanimate za kljuke za notranja vrata Tupai, lahko več informacij, pridobite na podjetju Lestur (Helena Javornik, 051 330 008) ali pišete na helena.javornik@lestur-vrata.si.