» » Vsi mizarski nasveti na enem mestu

Vsi mizarski nasveti na enem mestu

Napisano v: Beseda uredništva | 0

Ta, ki ga na spletu zanimajo mizarski nasveti, ima možnost pregleda le teh tako, da išče nasvete in prispevke po posameznih mizarjih in njihovih spletnih straneh.

mizarski nasveti
Rubrika vrata na mizarstvo.si

Pri mizarstvu.si smo med ostalimi ambicijami imeli željo združevati mizarske nasvete pod eno streho. Ob tem, da želimo funkcionalnosti spletnega mesta v prihodnosti razširiti tudi na to, da bi mizarji lahko imeli na tem spletnem mestu tudi spletno trgovino z možnostjo prodaje njihovih manjših mizarskih izdelkov, smo se ob razvoju spletnega mesta nastopa najprej lotili s postavitvijo blogov.

Na njih nastajajo mizarski nasveti. Uporabniki spleta jih lahko prebirajo po posameznih mizarjih, po področjih za katera so posamezna mizarstva specializirana – kasneje, pa kot rečeno, bomo priključili še trgovino in ostale možnosti, ki jih ponuja splet.

Kakšni mizarski nasveti se najdejo na naši strani?

Zaenkrat na naši spletni strani gostujejo mizarski nasveti za kuhinje, spalnice, omare, otroške in mladinske sobe, kakor tudi mizarski nasveti za zunanjo podobo hiš (ograje, letne in druge terase, okna, vrata, nadstreški in ostalo).

Ker se je med nastajanjem spletnega mesta, kjer bi se naj prikazovali mizarski nasveti, utrnila ideja, da si sorodnega želijo tudi slovenski pohištveni trgovci in opremljevalci, smo kreirali tudi mesto za njihove nasvete. Tako se zraven rubrike mizarski nasveti na naši spletni strani pojavljajo v posebni rubriki tudi nasveti opremljevalcev.

Tudi njihovi nasveti se ločijo po tematikah: nasveti za opremljanje stopnišč, otroških sob, spalnic, jedilnic, kuhinj, dnevnih sob ter nasveti za opremljanje zunanjih površin, celotnih pohištvenih ambientov, projektantski nasveti (inštalacije, oprema,…) ter nasveti dizajnerjev in oblikovalcev.

Večina izmed sodelujočih (tako teh, ki pripravljajo mizarske nasvete kot teh, ki svetujejo glede oblikovanja in opreme) ima tudi svoje spletne strani. Iz našega spletnega mesta je zato na koncu povezava za hiter dostop do njihovih kontaktnih podatkov, dostop do njihovih socialnih omrežij, kratka predstavitev, pri nekaterih pa celo dostop do kontaktnega obrazca, preko katerega jim lahko direktno pošljemo sporočilo ali vprašanje.

Verjamemo, da se bo s časom in razvojem več vsebin na enem mestu razvilo spletno mesto kjer bodo mizarski nasveti samo delček tega kar celotno spletno mesto nudi.