» » » Kopalniški sestav v obliki vala

Kopalniški sestav v obliki vala

Za razliko od klasičnega pohištva v kopalnicah, moderno kopalniško pohištvo, ponavadi krasijo čiste in jasne linije, inovativen design, pestra izbira možnih dimenzij in v primeru prodajnega programa, ki ga opisujemo v tem prispevku (Puris Swing), tudi značilen morski val pod umivalniškim koritom.

moderno kopalniško pohištvo
Primer svetle kopalnice, opremljene s kopalniškim pohištvom čistih in jasnih linij. Z značilnim valom pod umivalniškim koritom.

Kaj sodi med moderno kopalniško pohištvo?

Za moderno kopalniško pohištvo in kopalniške sestave velja, da so opremljeni s čistimi linijami, ki izražajo jasnost in enostavnost ter luksuzen izgled. Za barvo in izgled front moderno kopalniško pohištvo najpogosteje ponuja visok sijaj, obenem pa je moderne kopalniške sestave mogoče kombinirati z najrazličnejšimi dodatnimi omaricami, policami in seveda, LED osvetlitvami sestavov.

moderno kopalniško pohištvo
Moderna kopalnica v belem. Za dva.

Tudi nabor umivalnikov in ostalih osnovnih elementov v moderni kopalnici se tem linijam in izgledu, prilagodi. Za tiste, ki si želijo svoje kopalnice opremiti v modernem pridihu, bodo v primeru izbire umivalnikov tako prišli v poštev umivalniki iz mineralnih litin ali stekleni umivalniki v različnih barvah (v primeru predstavljenega programa Puris Swing je mogoče izbirati med 3 različnimi barvami stekla).

Barve ličnic predalov in tudi korpusov (notranjosti predalov) v moderni kopalnici prilagodimo barvnim kombinacijam zunanjosti ter seveda tudi materialom kopalniške opreme in celotnemu ambientu kopalnice.

Sodobno kopalnico sestavljajo kromirani dodatki, obilo stekla, usmerjene led osvetlitve predalov in individualna izbira pohištvenih kopalniških elementov.

moderno kopalniško pohištvo
Sodobna led osvetlitev kopalniških elementov ter kombinacija temnejših barv pohištvenega dela kopalnice.

Tudi moderno kopalniško pohištvo sledi potrebi čimširše palete izbire možnih dimenzij

Trendi opremljanja kopalnic gredo tako, kot v ostalih prostorih po stanovanju, v smer individualne obravnave strank ter kasneje tudi individualne izdelave opreme za kopalnico.

Zato je tudi moderno kopalniško pohištvo in sestave mogoče dobiti v več različnih dimenzijah. V predstavljenem primeru s 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, 110 cm, 120cm, 140cm, 160cm in 180cm širokimi kopalniškimi sestavi.

Naročnikom je prepuščena tudi samostojna izbira kombinacij visokih, srednjih, zgornjih ter spodnjih omaric.

moderno kopalniško pohištvo
Drzen dizajn in antracitno siva v moderni kopalnici.

Moderno kopalnico zraven kopalniškega pohištva odlikuje tudi premišljena izbira ostalih elementov

V kolikor ste pristaš modernih kopalnic, boste zraven osnovnega kopalniškega pohištva, za celovit sodoben in trendovski izgled, slednjemu podredili tudi izbor keramike, armatur ter seveda tudi izbor ostale kopalniške opreme.

Vabimo vas, da si celoten repertoar moderne kopalniške ponudbe ogledate na naši spletni strani, www.novakopalnica.com ali, da se oglasite v našem razstavnem salonu, kjer vam bomo z veseljem pripravili idejno zamisel, skico in informativno ponudbo.

moderno kopalniško pohištvo
Moderna kopalnica v rjavi.