» » Oprema stanovanja

Oprema stanovanja

Napisano v: Beseda uredništva | 0

Oprema stanovanja in njegovo opremljanje je lahko za marsikoga kar precejšen zalogaj. Časi v katerih se nahajamo, po eni strani ponujajo na trgu vedno več stanovanj, a po drugi strani se je za dobro ponudbo, potrebno potruditi še bolj kot ponavadi.

V času recesije je svoja vrata zaprlo na žalost tudi precej mizarskih delavnic, še posebej pa tudi notranji hopremljevalcev in dizajnerjev. Ni bilo večje medijske hiše, ki ne bi poročala o težavah opremljevalcev, pohištvenih salonov in celotne lesne branže na sploh.

Oprema stanovanja in nasveti za maksimalno funkcionalno izrabo prostorov so tako postali v domeni peščice

Na mizarstvo.si združujemo mizarje in tudi opremljevalce, ki kljub slabšim časom in pogojem za delo, v svoje delo verjamejo in ga opravljajo še naprej. Nasvete, ki jih posamezniki predstavljajo na spletnem mestu mizarstvo.si, smo zato razdelili med nasvete mizarjev in opremljevalcev posebej.

Prvi ponujajo svoje izkušnje iz širše lesne branže. Naj si gre za iskanje rešitev in idej s pomočjo lesa za notranje prostore, ali za ureditev zunanjosti.

oprema stanovanja
Nasveti o posteljah na mizarstvo.si

Drugi, opremljevalci, ki jih zanima oprema stanovanja, ponujajo svoje izkušnje iz celovitih nasvetov za prostorske ambiente. Otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, pisalniški prostori, predprostori  – vsi ti ambienti na mizarstvo.si najdejo svoj prostor.

Verjamemo, da na ta način pomagamo slovenskemu spremljevalcu pohištvene industrije, slovenskemu kupcu pohištva in iskalcu dobrega mizarja, na koncu koncev pa tudi mizarjem in opremljevalcem tako, da se na enem mestu lahko predstavljajo s svojimi rešitvami, izkušnjami in deli.

V času pisanja te uredniške besede je mizarstvo.si mlado spletno mesto. Nastalo je kot posledica težnje nekaterih opremljevalcev na eni strani in mizarjev na drugi, da se v slovenskem spletnem prostoru oblikuje mesto, ki bo povezovalo celotno branžo povezano z lesom.

Skladno z interesom, pristopanjem novih svetovalcev in opremljevalcev ter mizarjev, si obetamo, da bomo v bodoče na mizarstvo.si, ponujali še aktualne ponudbe mizarjev, omogočali dodatne funkcionalnosti in predvsem gostili čimveč kakovostnih vsebin tako mizarjev, ki se predstavljajo, kot teh, ki jih zanima celotna oprema stanovanja.