» » » Kratki nasveti za opremo mladinske sobe

Kratki nasveti za opremo mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe po meri se od klasičnega opremljanja otroške sobe razlikuje najmanj v tem, da lahko z opremo za mladinsko sobo bolje izkoristimo prostor predvsem pri tistih sobah, ki se nahajajo v etažnih ali mansardnih prostorih. In vseh vrstah prostorov, ki imajo ovire zaradi katerih vanjo težko smiselno in funkcionalno pospravimo klasično postavljeno pohištvo (pregradne stene, dimniške ovire, tramovi, nižji stropi, poševnine v mansardnih prostorih,…).

mladinske sobe
3d idejni izris mladinske sobe z dvignjeno posteljo, pod njo vgradno omaro ter delovnim prostorom in knjižnimi regali

Po meri izdelane mladinske sobe

Mladinske sobe se za razliko od klasičnih otroških sob tudi razlikujejo po namenu pohištva, ki ga vanje postavimo. Nič več ne gre samo za prostor, ki ga bomo namenili otrokom in igranju. V mladinskih sobah morajo svoj prostor najti računalniška mizica, močnejši knjižni regali za odlaganje vedno večjega kupa knjig in delovnih ter šolskih obveznosti, večje omare za vedno večjo garderobo, širša in daljša postelja in še kaj.

mladinske sobe
Kotna, po meri izdelana postelja s predali pod posteljo v mladinski sobi. Ob njej delovna mizica s predalnikom.

V podjetju AKRON izdelujemo mladinske sobe po meri že od samega začetka našega delovanja. Naši svetovalci pri svetovanjih na domu pomerijo prostore in izrišejo idejne skice postavitve mladinske sobe.

Ker mladinske sobe kličejo po modernih in trendovskih barvah, ki vse bolj zamenjujejo otroške in pisane barve, pohištvu za mladinske sobe dajemo tudi široko paleto izbire možnosti tako barv kot materialov.

mladinske sobe
Razporeditev regalov in delovnega prostora v mladinski sobi

Po meri izdelujemo postelje (dvižne postelje, pograde, klasične postelje), njim pa prilagodimo ostalo pohištvo v sobi. Pri omarah se lahko odločate za vgradne omare, omare s klasičnim odpiranjem, omare po meri, nizke komode in regale ter druge vrste namenskih pohištvenih polic.

Pri mladinskih mizah poskrbimo za dovolj široke in varne delovne površine, odlagalna mesta za sodobne tehnične novotarije (tablice, računalniki, tiskalniki in podobno), dodatno pa skrbimo, da celotni idejni zasnovi mladinske sobe dajemo stil in videz v katerem se bo vaš otrok počutil sproščeno, domače in predvsem dobro.

V naš program izdelave mladinskih sob po meri, zraven svetovanja, izmere in brezplačne informativne ponudbe sodi tudi dostava in montaža pohištva – kjerkoli v Sloveniji.

mladinske sobe
Opremljanje manjše mladinske sobe z dvema posteljama po meri

Izdelava mladinske sobe za vaše najstnike pri nas v povprečju od dneva potrditve naročila do izvedbe traja vsega 3 koledarske tedne.