» » » Primeri cenovno dostopnih in ugodnih kuhinj po meri

Primeri cenovno dostopnih in ugodnih kuhinj po meri

Osnovni opis za poceni kuhinje in kuhinjske sestave

Za tiste, ki se zanimajo za poceni kuhinje, je v nadaljevanju predstavljena širša paleta cenovno izjemno dostopnih sestavov za kuhinje, izdelane po merah vašega prostora.

Vsi spodaj predstavljeni modeli nudijo veliko izbiro pohištvenih elementov, kakovostne 3d oplaščene fronte, vrhunsko izdelavo in po želji tudi možnost nakupa samo lesenega dela ali skupaj s kuhinjskimi aparati.

V vse kuhinjske elemente so vgrajena vodila predalov in odmične spone z mehkim zapiranjem.

Vsem modelom predstavljenih kuhinj spodaj, je mogoče dobaviti bogato dodatno opremo (pomivalna korita, delovne pulte in drugo).

Dostava in montaža kuhinj sta brezplačni, kjerkoli po Sloveniji.

.

******

.

Primeri kuhinjskih sestavov

.

Blok kuhinje

.

blok kuhinje
NASVET STROKOVNJAKA: Pri izbiri blok kuhinje, bodite pozorni, da izbirate med modeli blok kuhinj, ki ponujajo čim širšo paleto modularnih elementov. Pri blok kuhinjah, ki so sicer privlačne med številnimi kupci, predvsem zaradi atraktivne cene, je zelo pomembno, da blok sestav kuhinje omogoča različne globine in širine elementov, s čimer boste kuhinjski prostor, izkoristili v celoti (do stropa kuhinje, do kotnih delov kuhinje, na prehodih, …). Če vaš kuhinjski prostor omogoča, lahko pogosto do cenejšega sestava celotne kuhinje pridete tudi tako, da namesto večje kuhinje po meri, izberete dva ali celo več blokov istega sestava blok kuhinje.

Kuhinja (slika spodaj) ima fronte iz MDF materiala, visokega sijaja debeline 18  mm, notranjost kuhinje (korpus) je iz iverne plošče, oplemenitene z melaminsko folijo 18 mm in delovnim pultom debeline 40 mm. Pri tem sestavu kuhinje je mogoče izbirati tri barve korpusov in 10 barv front. Predali kuhinje omogočajo mehko zapiranje, možno pa je naročiti tudi izdelavo elementov po naročilu. Posamezne elemente je mogoče tudi vgraditi.

.

.

Kotne kuhinje

.

Na spodnji sliki prikazujemo kotno kuhinjo dolžine cca. 5 m, fronte so iz MDF materiala, visokega sijaja debeline 18 mm in s korpusi iz ivernih plošč, oplemenitenih z melaminsko folijo 18 mm in delovnim pultom debeline 40 mm.

V ceno kuhinje so vključeni tudi gospodinjski aparati blagovne znamke BEKO (ventilacijska pečica, kuhalna plošča 3+1, kaminska napa, hladilnik z zmrzovalnikom in enojno korito z odcejevalnikom).

Za ta kuhinjski sestav lahko izbirate med tremi barvami korpusov in desetimi barvami front.

.

poceni kuhinje
Poceni kuhinjski sestav v kotni izvedbi.

.

Poceni kuhinje z razdeljenimi kuhinjskimi elementi

.

Odvisno od prostora, ki ga imamo na voljo, se v marsikateri kuhinji pojavi potreba, da se določeni kuhinjski elementi postavijo na nasprotne zidne stranice ali ob dimniške zidove. Skratka, ločeno od osnovne delovne kuhinjske plošče.

Za te primere so spodaj predstavljeni primeri kuhinjskih sestavov, ki omogočajo nabavo in montažo ločenih kuhinjskih regalov, polic in ostalih elementov.

Vsi prikazani sestavi imajo fronte sestavljene iz MDF plošč, visokega sijaja in debeline 18 mm, vsi korpusi imajo iverne plošče z oplemeniteno melaminsko folijo 18 mm in delovni pult debeline 40 mm.

Kuhinjski aparati (ventilacijska pečica, kuhalna plošča 3+1, kaminska napa, hladilnik z zamrzovalnikom in enojno korito z odcejevalnikom) so vključeni v cene teh kuhinj.

K tem kuhinjam je mogoče naročiti tudi izdelavo posameznih elementov po naročilu, prevoz in montažo pa vršimo po celi Sloveniji.

.

poceni kuhinje
Rdeč kuhinjski sestav z ločeno omaro za vgradno pečico.

.

.

izdelava poceni kuhinj
Kuhinja v barvi lesa in z ločenimi kuhinjskimi elementi.

.

Enostavni kuhinjski sestavi

.

V naslednjem primeru prikazujemo še kuhinjski sestav, primeren za postavitev ob stene in najpogosteje uporabljan v manjših kuhinjskih prostorih. Posamezne karakteristike kuhinjskega sestava so enake zgornjim kuhinjam.

Edino dolžina sestava je v spodnjem primeru cca. 280 cm.

Kuhinja vključuje tudi vse gospodinjske aparate, ki so naštete že zgoraj. Tudi pri tej kuhinji imate na voljo deset barvnih možnosti za fronte kuhinje in tri barve za izbiro barve notranjih delov kuhinjskih elementov.

.

poceni kuhinje
Enostaven kuhinjski sestav za manjše kuhinje.

.

Kuhinja s povečanim delovnim pultom

.

Med cenovno dostopnejšimi kuhinjami je zelo popularna kuhinja, ki ima povečano delovno ploščo (slika spodaj). Vsi predali te kuhinje omogočajo mehko zapiranje, posamezne elemente je mogoče izdelati po naročilu, v ceno kuhinje pa so vključeni tudi vsi gospodinjski aparati.

Tudi ta kuhinja omogoča izbiro barv front (10 barv) in korpusov (3 barve).

.

montaža poceni kuhinje po meri

.

********

.

Do hitre, informativne cene za ugodno kuhinjo po merah vašega prostora lahko pridete na tej povezavi.

 

.