» » » Primer svetovanja za prenovo lesenih stopnic v Ljubljani

Primer svetovanja za prenovo lesenih stopnic v Ljubljani

Spodaj svetovanje stranki, ki jo je zanimala prenova lesenih stopnic:

Spoštovani, zanimamo se za prenovo starejšega stopnišča v Ljubljani. Prosim za vaš kontakt, da pojasnim naše želje in podrobnosti. Lp Alenka

Spoštovana ga. Alenka,

V zvezi z Vašim povpraševanjem glede adaptacije 20 kosov masivnih hrastovih stopnic 85X43 cm, deb. 4 cm in pripadajočih ograjnih letev v Ljubljani, Vam na osnovi preučitve Vaših fotografij pošiljam našo neobvezno, informativno ponudbo.
.
Končna cena se določi na osnovi ogleda stopnišča in dogovora z naročnikom.
.
Obstoječe stopnice je potrebno na objektu demontirati, v delavnici po skobljati in odstraniti vgrajen tekstilen ali PVC vložek oz. oblogo, pokitati morebitne poškodbe ter izvrtine od starih vijakov, določene dele dodatno zafurnirati s cca. 1,5 mm hrastovim furnirjem, grobo in fino obrusiti, površinsko obdelati (lakirati) ter ponovno namestiti na kovinsko pod konstrukcijo.
.
Cena za navedene storitve in izdelavni material je EUR 58,5/kos + DDV. Ograjne letve je potrebno demontirati, po skobljati, grobo in fino obrusiti, površinsko obdelati ter ponovno namestiti na kovinsko pod konstrukcijo. Cena za navedene storitve obnove ograjnih letev je EUR 22/tm + DDV.
.
Glede na dejstvo, da adaptacija starih stopnic zahteva relativno veliko delovnih ur, Vam predlagam, da razmislite o namestitvi oz. izdelavi novih masivnih hrastovih stopnic ter novih ograjnih letev. Izdelava in vgradnja stopnic dimenzije 85X43 cm, deb. 4 cm je možna že od EUR 85,00/kos. Cena izdelave in vgradnje masivnih ograjnih letev deb. cca. 2,5 cm je od EUR 35,00/tm. V navedenih cenah DDV ni vključen. Končna cena se določi na osnovi ogleda stopnišča in dogovora.
V nadaljevanju Vam pošiljamo nekaj fotografij stopnišč, ki smo jih že izdelali za naše naročnike.
V upanju, da Vam naša ponudba ustreza, se Vam zahvaljujemo za povpraševanje ter Vas v pričakovanju Vašega odgovora prav lepo pozdravljamo.
.
prenova lesenih stopnic cena
prenova lesenih stopnic cena
prenova lesenih stopnic cena
prenova lesenih stopnic
Če tudi vas zanima prenova lesenih stopnic, brezplačna informativna ponudba in svetovanje v zvezi s prenovo, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca.
.
Ali pa si ogledate še ostale naše prispevke v zvezi z izdelavo stopnic na tej povezavi.