» » » Primeri izdelanih komod za previjanje dojenčkov

Primeri izdelanih komod za previjanje dojenčkov

Spodaj vam predstavljamo nekatere primere in ideje za komodice za dojenčke. Med katerimi boste videli, da so nekatere namenjene izključno previjanju dojenčka, nekatere pa s svojimi dodatnimi predalčki in regali, služijo že kot manjše omarice za dojenčkova oblačila, nekatere regale pa lahko mamica shrani tudi za svojo priročno garderobo in potrebščine (npr. za spodnje majice za dojenje).

Enostavna komodica za previjanje

enostavna komodica za previjanje

Na zgornji sliki je prikazana zelo enostavna komodica za previjanje, ki je izdelana tako kot je izdelanih večina komodic, ki jih sicer najdemo tudi na pohištvenem trgu, med vsemi ponudniki otroškega pohištvenega programa.

Komodica ima na vrhu ravno, odlagalno površino, ravno dovolj široko, da po njeni širini lahko dojenčka, previjamo vzdolžno. Ker ni ravno pretirano globoka, je takšna komodica odlična predvsem v manjših otroških sobicah, je pa s pomočjo podnožnih nastavkov, izdelana na ustrezno višino, da lahko starši dojenčka previjajo v ustrezni višini brez nepotrebnega sklanjanja.

Izdelana komodica za previjanje ima pod ležalnim delom na voljo klasične 3 predale za shranjevanje dojenčkovih oblačil in pleničk.

NAMIG: Celovita ponudba vseh ostalih dodatkov, ki jih potrebujete za dojenčka, npr. stolčki za hranjenje, avtosedeži, vozički, ostala otroška oprema in podobno je predstavljena na povezavi. Ponudbi na povezavi dajemo naše toplo priporočilo !!!

Komodica z razširjenim ležalnim delom

komodica z razširjenim ležalnim delom

Zgornja komodica ima, za razliko od komodice na prvi sliki, ležalni/previjalni del za dojenčka nekoliko razširjen po globini, tako, da lahko dojenčka na takšni komodici, previjamo tudi prečno glede na steno ob katero je komoda naslonjena.

Izdelana komodica na zgornji sliki je v klasični in najbolj standardni beli barvi, za material pa je uporabljen lahek in prilagodljiv iveral. Dodatno je v varnostne namene, v zgornjem, previjalnem delu, nameščena zaščitna ograjica, sicer pa se v spodnjem delu komodica odpira s pomočjo krilnih vrat.

V notranjosti spodnjega dela komodice se nahajata po dve prečni odlagalni polički za shranjevanje otroških oblačil in pleničk.

Izdelana zložljiva komodica v obliki otroške omare

komoda za previjanje izdelava

Komoda za previjanje, na zgornji sliki, je za razliko od prvih dveh, izdelana tako, da jo je mogoče ob njeni neuporabi, zložiti v izgled otroške omare. Previjalni del, na katerem leži dojenček, je mogoče, preprosto, ob neuporabi, povzdigniti navzgor in s tem dobi komodica izgled omare, ki stilsko in po barvi, ustreza ostalemu pohištvu v otroški sobici.

Zložljiv del je izdelan tako, da tudi, ko je zložen skupaj, omogoča pospravljanje pripomočkov za dojenčka, za ploščo, na kateri leži dojenček. S tem je omarica izkoriščena tudi v previjalnem delu – ta del pa lahko spet odlično izkoristimo za dojenčkove osnovne pripomočke ter odlaganje pleničk.