» » » Vgradne omare AKRON

Vgradne omare AKRON

V AKRON-u se s proizvodnjo in prodajo vgradnih omar ukvarjamo že polnih 22 let. Vgradne omare ostajajo eden izmed najbolj popularnih prodajnih pohištvenih programov ne samo pri nas, temveč na splošno v Sloveniji, saj vse več ljudi spoznava, da z njihovo vgradnjo enostavno prihrani prostor.

vgradne omare akron
Vgradne omare in spalnica AKRON

Vgradne omare lahko vgradimo od tal do stropa ter od enega do drugega zidu v popolnosti. Na ta način nam za razliko od postavitve klasične omare, ne ostaja nič prostora med stranicami vgradnih omar in zidovi prostorov kjer omare stojijo.

Zraven tega jih opremljamo z drsnimi vrati, kar pa pomeni dodaten prihranek prostora v primerjavi s klasičnimi, saj omara s klasičnim odpiranjem vrat zahteva za odpiranje in zapiranje omare, prazen prostor pred samo omaro.

Za naše vgradne omare je mogoče uporabljati različne vrste materialov. Najbolj popularen in cenovno dostopen material je iveral. Za drsna vrata pa se pogosto uporablja tudi steklo in različne vrste ogledal.

Iverale imamo v več kot 40 različnih barvah, prav tako pa imamo tudi pri steklih na voljo čez 40 različnih barv. Med ogledali je mogoče izbirati med navadnimi ogledali, zatemnjenimi ogledali, varnostnimi, protilomnimi, kaljenimi stekli in ogledali.

Posamezne steklene površine je mogoče tudi peskati, gravirati, oblepiti z različnimi fototapetami in drugo.

V našo ponudbo vgradnih omar je vključena dostava in montaža kjerkoli v Sloveniji. Pretežni del programa vgradnih omar pa si lahko ogledate tudi na tej spletni povezavi.

Kako poteka postopek naročila vgradne omare AKRON?

Preko obrazca (na povezavi) nam lahko pošljete približne dimenzije vašega prostora ter želje po zunanjosti in notranjosti omare. Na podlagi tega vam pripravimo informativni izračun za vgradne omare. Če vam informativna cena ustreza, se pogovorimo o ogledu in natančni izmeri prostora. Na izmero s seboj prinesemo vse vzorce možnih barv in okovij (ročajev, vodil), predlagamo postavitev in naredimo natančno informativno ponudbo.

Naše svetovanje, izmera in predlagane rešitve so vključene v ceno, tako, da nimate nobenih dodatnih stroškov.