» » » Najbolj standardne ureditve notranjosti vgradnih omar

Najbolj standardne ureditve notranjosti vgradnih omar

Najbolj klasična (in tudi najcenejša) oprema notranjosti vgradnih omar

Najpogostejši elementi v notranjosti vgradnih omar so police in obešalne palice. Police lahko postavimo poljubno, nekaj si jih lahko omislimo skrajšane, nekaj pa po celotni dolžini omarnega prekata. Za prostore v katere imamo namen obešati srajce, plašče in daljša oblačila, uporabimo fiksne obešalne palice.

vgradne omare po meri ljubljana
Najbolj enostavna ureditev notranjosti vgradne omare

Notranjost vgradne omare s policami in predalčniki

Za posamezne omarne prekate, si lahko omislimo kombinacijo postavitev določenega števila polic (rasterji na vertikalah omogočajo, da police poljubno prestavljamo po višini), določen del prekatov pa zapremo z zaprtimi predali. Pri njih imamo na voljo možnost izbire različnih mehanizmov odpiranja in zapiranja (izvlečni predali, push predali, push in pull predali,..). Notranjost vgradne omare ni nujno, da je v beli barvi.

V osnovi vgradne omare iz našega programa prihajajo brez hrbtišča. Po želji pa je mogoče vgraditi tudi hrbtišče vgradnih omar.

V primeru ne ravne stene na hrbtni strani (zaradi zidnih ovir), lahko poljubne prekate in police poljubno prilagodimo globinam omare.

vgradne omare po meri ljubljana
Po meri prilagojena vgradna omara z zaprtimi predali, policami in obešalnima palicama

Vgradne omare po meri in barvita notranjost

Pri izboru in izgledu notranjosti vgradne omare, nam prav tako lahko priskoči na pomoč domišljija. Na sliki spodaj primer vgradne omare s predalčniki v različnih barvah.

vgradne omare po meri ljubljana
Barvni predalčniki v vgradni omari

Meja za ureditev notranjosti vgradne omare je resnično samo naša domišljija

V kolikor nam prostor omogoča, bomo vgradno omaro vgradili od tal do stropa in od zidu do zidu. V tem prostoru si lahko po želji omislimo postavitev števila prekatov, postavitev števila prečnih polic, dodamo dodatke kot so izvlečne obešalne palice in košare za pospravljanje nogavic, dodamo predalčnike in za drsna vrata uporabimo ogledalo ali steklo.

vgradne omare po meri ljubljana
Opremljena notranjost z vgradnimi omarami

 

Notranjost vgradne omare v praksi

Za konec predlogov za opremo notranjosti vgradnih omar še slika praktičnega posnetka uporabe vgradne omare, po tem, ko vanjo pospravimo že našo garderobo. Vrhnje dele omare bomo uporabili za nevsakdanje reči, škatle in zimsko garderobo, za boljšo organiziranost in dostop do srajc bomo uporabili izvlečne obešalne palice, predalčnike z ličnicami pa najpogosteje postavimo pri tleh omare.

vgradne omare po meri ljubljana
Vgradne omare po meri – opremljena notranjost