» » » 5 razlogov zakaj je stenska previjalna mizo prava za vas

5 razlogov zakaj je stenska previjalna mizo prava za vas

Uf, kako neprijetno je lahko, ko ste daleč proč od previjalne mize, ko se vaš dojenček nenadoma polula ali pokaka. Še huje je, če imate nekje skrito zložljivo previjalno saj nimate prostora za komodo. Če ste se našli tukaj nujno potrebujete novo primerno mesto za previjanje. Stenska previjalna miza je prava rešitev za vas, saj brez ustreznega prostora za previjanje tvegate neprimerno in nehigiensko nego, kar pa ni dobro ne za vas ne za otroka.

stenska previjalna miza TimKid
Stensko previjalno mizo lahko oblikujete celo s svojimi vzorci ali celo sliko

 S to genialno previjalno mizo si lahko pomagate kjerkoli v vašem domu. A uporabna je ne glede na to ali živite v majhnem stanovanju ali veliki hiši. S stensko previjalno mizo bo priročen prostor za nego vedno le korak stran. Prenehajte otroka previjati na neustreznih mestih in zagotovite svojemu otroku udobnost in higieno!

Spodnjih 5 razlogov vas bo zagotovo potegnilo k razmišljanju.

Zakaj razmisliti o stenski previjalni mizi

V nadaljevanju vam bomo podali 5 konkretnih razlogov zakaj morate razmisliti o montaži zidne previjalne mize. Le ta prinaša kar nekaj prednosti pred ostalimi rešitvami. Sicer je ponavadi prva misel, da je edini razlog prihranek prostora, a temu ni tako. Upamo si trditi, da lahko kvalitetna zložljiva previjalna miza najde pot v vsak dom. Pa poglejmo zakaj

1. Prihranek prostora

Ko gre za opremljanje prostora za previjanje otroka je vredno razmisliti o stenski previjalni mizi. Ta inovativna rešitev omogoča maksimalen izkoristek vašega doma. Ker je zložena debela le okoli 20 cm jo je mogoče namestiti praktično povsod. Skoraj jo lahko namestite za vrata v posamezen prostor.

Stenska previjalna miza je sicer idealna za manjše prostore, kjer je vsak kvadratni centimeter pomemben. Namestite jo lahko na dovolj nosilno steno in jo priročno zložite, ko je ne uporabljate. S tem na istem mestu pridobite prostor za druge dejavnosti.

Prihranek prostora, ki ga zagotavlja stenska previjalna miza omogoča tudi večjo svobodo gibanja v sobi. Otrok pa bo vedno imel dovolj prostora za udobno menjavo plenic.

Zato, če ste v prostorski stiski in vam je previjalna komoda prevelika, bi definitivno morali razmisliti o stenski previjalni mizi kot odličnem načinu maksimalnega izkoristka prostora v vašem domu brez odrekanja udobja in uporabnosti.

2. Estetski videz in prilagodljivost dizajnu

Ko razmišljate o opremi za dojenčka, ne smete spregledati stenske previjalne mize. Poleg svoje praktičnosti ima ta edinstvena oblika tudi estetski videz in prilagodljivost dizajna.

Stenske previjalne mize so zasnovane tako, da se preprosto namestijo na steno in zavzamejo minimalno prostora v sobi. Njihova kakovostna izdelava in estetsko dovršena oblika zagotavljata, da se bodo odlično podale katerikoli notranji opremi.

Pri izbiri stenskega modela previjalne mize imate tudi možnost prilagajanja barve in materiala glede na vaše želje. Tako lahko popolnoma uskladite mizo s preostalo opremo v sobi ali pa jo izberete kot poudarek s kontrastno barvo.

Ne le da bo stenska previjalna miza praktična in priročna za negovanje vašega otroka, ampak bo tudi estetsko privlačna in se bo popolnoma ujemala s stilom vašega doma. Ne oklevajte razmisliti o tej funkcionalni in lepi dodatni opremi za dojenčkov prostor!

3. Trajnost in dolga življenjska doba izdelka

Pomembno je tudi poudariti vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo take previjalne mize. Stenske previjalne enote so zasnovane tako, da zagotavljajo dolgotrajno uporabo brez težav ali potrebe po zamenjavi.

Ključna prednost kvalitetnega stenskega sistema za previjanje otrok je njegova vzdržljiva konstrukcija. Izdelane iz materialov visoke kakovosti, kot npr. vezane plošče in zdržijo vsakodnevno intenzivno uporabo in se obdržijo v odličnem stanju skozi leta.

Poleg trajnosti je stenska previjalna miza tudi zelo praktična. Lahko jo uporabite tudi kot prostor za risanje otroka ali pa kot otroško pisalno mizo. Otrok ima med neuporabo pisalno mizo zloženo in ima zato več prostora za zabavo.

Ne glede na to ali gre za domačo uporabo ali pa ste zainteresirani kot lastnik gostinskega obrata ali celo za uporabo v hotelskem okolju premislite o stenski previjalni mizi kot trajni investiciji. Njena vzdržljivost in dolga življenjska doba bosta zagotovila praktičnost ter varnost otrok skozi leta.

kompaktni stenski previjalnik
Na trgu najdete tudi zelo kompaktne stenske previjalnike, a če želite bolj dolgotrajno uporabo jih odsvetujemo.

4. Enostavna uporaba

Zložljiva funkcija previjalniku mogoča priročno zapiranje in odpiranje mize glede na vaše potrebe. Zlaganje in odpiranje je zaradi naprednih elementov zelo enostavno in stensko previjalno mizo lahko odprete ali zložite praktično z uporabo ene roke.

Tako lahko prostor v otroški sobi izkoristite maksimalno brez nepotrebnega oviranja.

5. Varnost za otroka, udobje za starše

Stenska previjalna miza v bistvu zagotavlja največjo varnost za vašega otroka izmed vseh previjalnih miz. Kvalitetne stenske enote prenesejo obremenitve do 50 kg in so ob pravilni montaži praktično neuničljive.

Imajo pa eno veliko prednost pred vsemi drugimi. To so stranski zavihki. Zaradi izdelave in estetskega izgleda imajo stenski previjalniki največje zavihke ob straneh previjalne površine. S tem je otrok bistveno bolj varen pri morebitnem obračanju kot drugje.

Stenska kompaktna previjalna miza je odlična izbira za starše tudi zato, ker omogoča enostavno in praktično previjanje otroka na višini prilagojeni staršem, kar zmanjšuje obremenitev hrbtenice staršev. Vse ostale previjalne mize imajo samo eno višino (preverite ob nakupu za posamezno). Stenski model previjalne mize pa lahko namestite na višino, ki je prilagojena vam. Če pa sta starša zelo različnih višin pa je na voljo celo mehanizem za prilagajanje višine – dvigalo.

Razlogi so več kot tehtni

Stenska previjalna miza za dojenčke je inovativna rešitev, ki ponuja praktičnost in varnost hkrati. S svojo stensko montažo omogoča, da se prostor v otroški sobi optimalno izkoristi saj ne zavzame dragocenega prostora na tleh. Poleg tega je stenska previjalna miza enostavna za uporabo in zagotavlja udobje tako staršem kot tudi dojenčkom.

Prednosti stenskega previjalnika vključujejo trpežno konstrukcijo, ki je zasnovana tako, da zagotavlja stabilnost med previjanjem otroka. Prav tako ima obilo shranjevalnih možnosti za odlaganje plenic, oblačil in drugih potrebščin. Svoje uporabnosti pa ne omejuje le na domače okolje – stenska previjalna postaja je priljubljena izbira tudi v javnih prostorih, kot so restavracije ali trgovine.

Pri odločitvi za uporabo stenske previjalne mize je pomembno razmisliti o varnosti vašega otroka in kakovosti izdelka. Zato se prepričajte, da ste izbrali kakovostno stensko previjalno mizo, ki ustreza varnostnim standardom ter ima robustno konstrukcijo.

Zaradi svojih številnih prednosti in praktične narave je jasno zakaj bi morali razmisliti o stenski previjalni mizi. Ponuja funkcionalnost, varnost in prihranek prostora – vse to je ključno pri skrbi za vašega dojenčka.

Z uporabo kakovostne stenske previjalne mize pa boste lahko uživali v miru in udobju med vsakodnevnim opravilom.

Naši nasveti za starše:
Katera otroska posteljica je najbolj uporabna
Najboljši otroški vozički – vse informacije pred nakupom