» » » Dnevni regali v moderni dnevni sobi

Dnevni regali v moderni dnevni sobi

Dnevni regali v svetu iskanega pohištva zasedajo dokaj visoko mesto, saj se potreba po njih, še posebej takšnih, ki so narejeni po meri, nenehno stopnjuje.

.

dnevni regali
Praktičnost in prostornost velikega števila uporabnih polic.

.

Časi, ko smo v dnevne sobe “tlačili” celotne kose dnevnega pohištva, ki je zajemalo knjižne regale, police za dekor, minibar, odprtino za televizijski sprejemnik ter še nekaj večjih omar za pospravljanje zimske garderobe, so mimo.

Današnje dnevne sobe krasijo dnevni regali različnih materialov, oblik, izgledov in dimenzij. V časih, ko nas tako ekonomska situacija “prisiljuje”, da minimalizem (manj je več) pride prav tudi iz ekonomskih razlogov, se dnevni regali najdejo v najrazličnejših oblikah.

.

dnevni regali
Po višinah nastavljivi odprti in zaprti dnevni regali.

.

Dnevni regali in njihove možnosti

.

Med najpogostejše rešitve, ko iščete ideje za opremljanje dnevnih sob, tako sodijo stekleni dnevni regali, nizki dnevni regali za več avdio in video naprav ter montažni dnevni regali, ki jih je mogoče poljubno sestavljati ter po potrebi tudi prestavljati iz prostora v prostor.

Med materiali s katerimi so opremljeni dnevni regali prevladujejo lesna polnila v različnih barvah visokega sijaja. Mehanizmi za odpiranje predalov so mehki, polavtomatski in predvsem tihi ter enostavni za rokovanje z njimi.

Posamezne dnevne regale lahko postavimo na poljubno visoke noge, določimo jim ustrezne globine za naš prostor ter seveda vključimo željo, da ti regali tako funkcionalno kot estetsko sovpadajo z ostalim pohištvom v dnevnih prostorih.

.

dnevni regali
Regali s steklenimi ličnicami, preproste police in zaprti dnevni regali.

.

Med barvami, s katerimi se kitijo dnevni regali, prevladujejo svetle barve, ki so več ali manj, “zaščitne” barve celotnih prostorov dnevnih sob. Okrašeni in dopolnjeni s steklenimi policami in steklenimi ličnicami v gravurah baroka ali renesanse ter s primerno led in drugo osvetlitvijo, dajejo naši dnevni sobi čar modernosti, okusa in stilskosti.

Ob njih postavljene nizke mizice v enakih materialih in barvnih odtenkih bodo vašemu dnevnemu prostoru dali izgled smiselne in elegantno zaključene celote, ki zraven izgleda ponuja celo vrsto praktične uporabnosti in funkcionalnosti.

.

dnevni regali v dnevni sobi
3d izris idejne skice opreme dnevne sobe z nizkimi dnevnimi regali.

.

Če si želite celovitega svetovanja za opremo vaše dnevne sobe, bomo veseli vašega kontakta.

The following two tabs change content below.
Mizarstvo.si

Mizarstvo.si

Mizarstvo.si združuje čez 40 najboljših slovenskih mizarjev in notranjih opremljevalcev. Za informativne in neobvezujoče ponudbe vas naprošamo, da nam pišete preko elektronskega naslova: info@mizarstvo.si. Prosimo vas, da v zanimanju podate tudi vašo telefonsko številko in lokacijo od kod prihajate.