» » » Pisarna, ki vzame dih

Pisarna, ki vzame dih

V tokratnem prispevku opisujemo primer v katerem je naročnika zanimalo ekskluzivno prestižno pisarniško pohištvo po meri njegovih poslovnih prostorov.

Najprej je na vrsti zasnova opreme in idejni projekt

Na osnovi preteklih izkušenj pri opremljanju različnih poslovnih prostorov, smo za naročnika v tujini, pripravili projekt opreme pisarniških prostorov, namenjenih lastniku in direktorju uprave večje, mednarodne družbe.

Zahteve arhitektov naročnika po prestižni in ekskluzivni ter hkrati vrhunsko oblikovani, moderni in unikatni opremi, smo realizirali s programom ekskluzivnega in prestižnega pisarniškega pohištva Excellence.

Opremo poslovnega prostora smo dopolnili še z nekaterimi izdelki, ki so bili izdelani izključno za predstavljen projekt (oblazinjena avtomatska drsna vrata, fotelji, dekoracija, itd).

Celotna oprema iz programa Excellence je izdelana iz vrhunskih in okolju prijaznih materialov, kjer gre pretežno za kombinacijo masivnega lesa, lesnega dekorja slive, usnja, inoxa in aluminija, itd.. Po željah je seveda tem materialom mogoče dodati tudi ostale.

eksklzivno prestižno pisarniško pohištvo po meri
Delovna miza s predalčniki in integrirano mizo za sestanke.

Kako smo začeli?

Pred začetkom izdelave opreme, smo naročniku pripravili natančne 3d grafične ponazoritve – vizualizacije bodočega videza prostorov ter predstavili vse potrebne vzorce materialov, ki smo jih nameravali uporabiti pri proizvodnji.

Po potrditvi in uskladitvi vseh podrobnosti ter izvedenih meritvah prostorov, smo pričeli z izdelavo. Oprema je bila seveda dogovorjena »na ključ«, kar pomeni, da smo poskrbeli tudi za vse potrebno glede dostave blaga v tujino in montažo opreme v poslovnih prostorih naročnika.

Katere prostore smo opremili?

Oprema prostorov predsednika uprave je bila sestavljena iz treh povezanih modulov in sicer: delovne mize s predalčniki (prva slika na vrhu prispevka) in priključkom mize za sestanke,  posebne konferenčne mize za 8 oseb ter kopalnice in prostorom za počitek.

ekskluzivno prestižno pisarniško pohištvo po meri
Prestižna konferenčna miza za 8 oseb s centralnim lesenim podnožjem in oblazinjeno mizno ploščo.

Za popolno in celovito estetsko doživetje in ureditev prestižnih pisarniških prostorov smo, med drugim, poskrbeli tudi z umestitvijo elegantnih komod ter stenskih lesenih oblog, oblazinjenih v usnju ter steklenimi policami s toplo LED razsvetljavo.

Ekskluzivnim izdelkom iz programa smo dodali tudi vrhunske pisarniške fotelje v kombinaciji brušenega aluminija, oblazinjene v usnju ter opremljene z različnimi funkcijami.

Na prehodu prostorov smo vgradili električna drsna vrata na odpiranje z daljinskim upravljavcem, ki smo jih dodatno oblazinili z usnjem ter tako poskrbeli tudi za estetsko usklajenost opreme ter ustrezno zvočno neprepustnost.

Ekskluzivno prestižno pisarniško pohištvo po meri
Lesene komode ter oblazinjena stenska obloga v usnju s steklenimi policami, v ozadju drsna vrata.

Dodatno ekskluzivnost opreme pisarniških prostorov, smo v sodelovanju z notranjimi oblikovalci naročnika, dosegli z atraktivno obdelavo stropov z mavčnimi ploščami, izborom notranjih barv in talnih oblog – parketa in seveda primerne stropne razsvetljave.

Vse navedeno smo nadgradili še z različnimi dekorativnimi elementi in detajli na ploščah miz.

ekskluzivno prestižno pisarniško pohištvo po meri
Dekorativni detajli na plošči konferenčne mize ter vgrajenimi stikali za multimedijske priključke.

Če vas je naš predstavljen primer celovite opreme pisarniških prostorov navdušil, vam bomo z veseljem prisluhnili ter vam izdelali naš predlog ureditve vaših poslovnih in bivalnih prostorov.