» » » Nekaj primerov knjižnih regalov za dnevne sobe

Nekaj primerov knjižnih regalov za dnevne sobe

Knjižni regali, ki jih potrebujemo za svoje potrebe, praviloma najhitreje zmanjkajo v našem stanovanju. Ali nas presenetijo otroci s količino učnega gradiva, ki ga prinašajo iz šole, ali je na trgu nova knjižna uspešnica ali zbirka, ki se ji ne moremo upreti ali pa smo preprosto knjižni ljubitelj in zbiratelj.

izdelava knjižnih regalov po meri
Knjižni regali z odprtimi policami v dnevni sobi

Še najpogosteje pa nam obstoječe knjižne police zapolnijo družinski albumi v katere želimo ujeti vse naše spomine tako iz otroških dni, kot iz vsakdanjega življenja. Vsako letna potovanja, zabave in piknike, praznovanja rojstnih dni, posebni dogodki kot so poroke, obhajila in birme, mature, okrogle obletnice in drugo, pač mora najti svoje mesto v našem življenju in albumih.

Jasno, najraje imamo vse skupaj pregledno urejeno v fotoalbumih, a zraven tega, da teh zelo hitro zmanjka, pri večini družin zmanjka tudi prostora kamor bi novo prihajajoče družinske albume in knjige sploh lahko še odlagali.

izdelava knjižnih regalov po meri
Nizki regali z odprtimi policami in možnostjo zapiranja

Obstoječe omare in knjižne police, ki smo jih kupili pred leti, že zdavnaj ne zagotavljajo kapacitet, ki jih zahteva naše slikovno zajemanje ali knjižno udejstvovanje, danes.

Zato, posegamo po novih policah in regalih.

Izdelava knjižnih regalov po meri

Ponavadi se naročniki pri tem srečujejo s težavo kako najti ustrezne materiale, ki se bodo stilsko in estetsko ujemali z našim obstoječim pohištvom. Dodatno pa se nemalokrat sploh sprašujemo kam postaviti dodatne knjižne police in regale.

izdelava knjižnih regalov po meri
Praktični regali v obliki omare v otroški sobi

Prostor skozi leta ostaja enak, naše potrebe in življenje pa se dnevno spreminjajo.

Pri AKRON-u se trudimo s pomočjo svetovalcev, ki pridejo tudi na dom, predlagati rešitve za oba primera. Tako vam svetujemo glede ustrezne izbire materialov kot ustrezne postavitve novih regalov in knjižnih polic v prostor, da bo prostorska preglednost in funkcionalna uporaba omogočena še naprej.

police v vgradni omari
Odprte police in predalčniki v vgradni omari z drsnimi vrati

Če iščete rešitve po meri izdelanih vgradnih ali samostoječih knjižnih regalov in polic, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Z veseljem se bomo odzvali in pripravili informativno in neobvezujočo ponudbo.