» » » Primeri kopalniških pohištvenih sestavov po meri

Primeri kopalniških pohištvenih sestavov po meri

V naši zadnji objavi (Možnosti opremljanja prostorov s pohištvom po meri) smo začeli s predstavljanjem celotnega prodajnega programa pohištva po meri, ki ga ponujamo v svojem salonu. V njej smo predstavili možnosti rešitev za spalnice, otroške sobe, dnevne sobe ter hodnike in predprostore. Tokratna objava je za te, ki jih zanima izdelava kopalniškega pohištva po meri.

Individualna izdelava kopalniškega pohištva po meri – primeri:

Podobno kot ostali prostori, se jasno, tudi kopalnice, zelo razlikujejo med seboj. Podobno kot drugod, je tudi pri kopalnicah mogoče poseči po klasičnih in vnaprej sestavljenih pohištvenih sestavih ter po kopalnicah, ki so izdelane po individualnih merah vašega prostora.

izdelava kopalnice po meri

izdelava kopalniškega pohištva po meri
Primer kopalnice po meri

Praktične nasvete za to kako postaviti pohištvo v manjši kopalnici lahko najdete tudi v priloženi povezavi.

po meri izdelana kopalnica
Kopalnica po meri

Sestava kopalniškega pohištva je zelo odvisna od tega kakšno kopalniško opremo imamo namen postaviti v svojo kopalnico. Osnovna kopalniška oprema so eden ali dva umivalnika, tuš kabina in/ali kad, stranišče (ki je odvisno od možnosti, lahko ločeno od kopalnice) ter bide.

Odvisno od razpoložljivosti ostalih prostorov, marsikatera kopalnica zajema tudi pralni in sušilni stroj, v primeru, da ima družina še dojenčka, pa tudi previjalno komodo ter pripadajoče regale in police za odlaganje previjalnega pribora in brisačk.

Ne glede na to, ali se odločamo za vnaprej izdelan kopalniški sestav ali nas zanima izdelava kopalniškega pohištva po meri, se kopalniški prostor ravno zaradi soodvisnosti opreme in pohištva, načrtuje skupaj.

Vrste in oblike posameznih kopalniških elementov so na trgu najrazličnejše. Nekateri elementi so vgrajeni, drugi so nadpultni. Nekateri so enojni, drugi dvojni.

izdelava kopalniškega pohištva po meri
Primer nadpultnega dvojnega umivalnika ter po meri izdelanega sestava. V levem kotu vgradna kad.

Po čem se loči izdelava kopalniškega pohištva po meri?

Pri brskanju med ponudniki izdelovalcev kopalniškega pohištva po meri, boste razlike našli predvsem v različnih možnostih izbire barv in materialov, tako za ogrodja kot fronte, v stilsko različnih linijah keramičnih umivalnikov, kadi in bidejev, kakovosti izdelave kopalniških omaric (različne debeline lesnih plošč, različni materiali lesnih plošč, različna obdelava robov (abs zaščita,…), različnih materialih za izdelavo front ter različnih praktičnih rešitvah, kot so na primer ogledala z razsvetljavami in dodatno opremljenimi vtičnicami, različni mehanizmi odpiranja predalov (popolni izvlek, mehko zapiranje,…), možnosti niveliranja višine kopalniških omaric z različnimi nastavljivimi nogicami in drugo.

Za pregled programa kopalniškega pohištva iz našega studia, vas vabimo, da preverite ponudbo tudi na naši strani tukaj ali, da nam pošljete povpraševanje kar preko spodnjih kontaktnih podatkov.

Z veseljem se bomo odzvali z našo ponudbo.