» » » Predstavitev izdelanega pametnega zunanjega otroškega igrala (za postavitev pred trgovske centre, gostinske kapacitete, javne površine, ipd…)

Predstavitev izdelanega pametnega zunanjega otroškega igrala (za postavitev pred trgovske centre, gostinske kapacitete, javne površine, ipd…)

Spodaj je predstavljena izdelava zunanjih igral za otroke (predstavljen primer je postavljen v nakupovalnem središču BTC v Ljubljani). Kot lahko vidite spodaj, je izdelano zunanje otroško igralo kombinacija interaktivne/pametne plezalne stene, ki s pomočjo svetlobnih teles (led luči) otroke spodbuja k plezanju in omogoča izbiro različnih stopenj plezanja, modularna kombinacija plezalnih letev ter vrsta drugih pametnih funkcionalnosti, pa dodatno omogoča:

.

  • merjenje časa sposobnosti otrok, da se obdržijo na drogu (v drogu za dvig telesa je zasnovan senzor, ki zaznava težo otrok, hkrati pa le to, s pomočjo led lučk, grafično prikaže na tabli)

.

  • štetje števila dvigov telesa na drogu (ki omogoča, da otroci med seboj, s pomočjo zunanjega igrala, tekmujejo v čim boljšem rezultatu dvigovanja telesa). Dosežek, število ponovitev dvignjenega telesa, se izpiše v obliki števila osvetljenih led lučk.

.

  • loviti in izboljševati svoje ravnotežje ter koncentracijo (ploskev na zunanjem igralu omogoča lovljenje ravnotežja, svoj napredek pri izboljševanju ravnotežja, otrok spremlja s pomočjo led luči, ki tudi vizualno pomagajo otroku pri spremljanju njegovega napredka.

.

  • interaktivna plezalna stena z osvetljenimi LED svetili usmerja otroka glede na težavnost izbrane plezalne stene

.

izdelava zunanjih igral
Interaktivna, PAMETNA, zunanja igrala, postavljena v nakupovalnem središču BTC Ljubljana.

 

Kovinsko otroško igralo za večletno uporabo

.

Sodobno zunanje, kovinsko, otroško igralo, namenjeno predvsem za igro na prostem, je izdelano s pomočjo sončnih celic, tako, da je tudi ekološko, ne potrebuje dodatnega napajanja in električnih inštalacij iz notranjosti prostorov, pred katerimi je postavljeno in je primerno za postavitev na številna otroška igrišča ter površine na prostem.

.

Postavitev takšnega zunanjega igrala je še posebej primerna za otroške, zaprte in druge površine pred najrazličnejšimi trgovskimi centri, ob gostinsko turističnih kapacitetah (hoteli, restavracije), na javnih površinah, v parkih in drugod.

.

kovinska otroška igrala

.

Izdelava zunanjih igral za igro na prostem
(ki je hkrati še razgibavanje in telovadba)

.

Izdelano pametno, zunanje otroško igralo, je mogoče čudovito vkomponirati tudi med ostala zunanja igrala (za igro in razgibavanje otrok na prostem). Za celovito telovadbo in razgibavanje otrok bodo k takšnemu igralu, lahko, v odvisnosti od razpoložljivosti površine, lepo dodane še gugalnice, plezala, druga zunanja igrala za vadbo in fitnes ter samostojne plezalne stene (ki jih najdete na povezavi).

.

V kolikor vas zanima izdelava zunanjih igral ter predvsem otroška igrala na prostem, izdelana iz kovine (kovinska otroška igrala iz aluminija), se priporočamo, da se nam oglasite, čez kontaktne možnosti. Ali obiščite spletno stran slovenskega proizvajalca Kreal.