» » » Štirje tipski kopalniški bloki za moderno kopalnico

Štirje tipski kopalniški bloki za moderno kopalnico

Tipski kopalniški blok ponavadi sestavlja osrednji umivalnik z vgradnim elementom pod njim, ogledalo nad umivalnikom, ki je lahko samostojno ali v funkciji dodatnih kopalniških regalov ter dodatne montažne (fiksne ali premične) kopalniške omarice. Fiksne omarice so lahko viseče ali vgrajene na tla kopalnice, premične je mogoče dobiti z različnimi kolesci ter poljubnimi možnostmi izbire dimenzij.

Seveda moderni kopalniški blok odlikujejo tudi možnosti uporabe različnih barvnih kombinacij (na povezavi boste našli nekatere izmed barvnih možnosti, če vas zanimajo lesni vzorci) na posameznih elementih, individualen dizajn vgradnih elementov in umivalnika ter možnost samostojne izbire materialov za posamezne elemente.

.

Kopalniški blok ravnih linij

.

Značilne ravne linije, možnost led osvetlitve ter izbira med enojnim ali dvojnim umivalnikom iz mineralne litine, predstavlja kopalniški blok QBig.

.

kopalniški blok QBig
Kopalnški blok QBig – razstavni model.

.

Sestav je primeren za kopalniške stene na katerih želimo imeti vse elemente kopalnice pri roki in razporejene v bližini umivalnika. Osrednji umivalni del omogoča na vsako stran umivalnika dovolj odlagalne površine za najbolj pogosto uporabljane kopalniške pripomočke (kozarci, zobne ščetke, zobna pasta, mila, britvice,…).

Na zgornji sliki je ogledalni del simetrično poravnan z osrednjim sredinskim, na vsako stran od njiju sta montirani po dve ožji, a višji omarici za spravilo brisač in kopalniških pripomočkov, ki jih ne potrebujemo vsak trenutek.

Kopalniški blok omogoča tiho zapiranje predalov, osnovni sestav pa je je mogoče dobiti v širinah 600 mm, 900 mm, 1200 mm. Umivalnik je mogoče izbrati enojen ali dvojen.

Za manjše kopalniške prostore lahko za QBig kopalniški blok uporabimo samo osnovni sestav (brez dodatnih omaric).

.

kopalniški blok manjša kopalnica
Kopalniški blok za manjše kopalnice

.

Kopalniški blok polkrožnih linij

.

Polkrožne linije kopalniških omaric predstavlja kopalniški blok Giro. Zanj je značilen umivalniški set z individualnimi rešitvami ogledalnih omaric, možnostjo izbire širin 700, 900 ali 1400 mm ter poljubne barvne kombinacije.

Giro velja za enega najbolj prodajanih kopalniških blokov v Sloveniji, sicer pa boste več barvnih možnosti tega kopalniškega seta našli tudi v prispevku z naslovom O opremi kopalnice iz prakse in izkušenj.

.

kopalniški blok giro
Kopalniški blok Giro v rdečem.

.

Cool line

.

Kopalniški blok Cool line odlikuje vmesna barvna plošča med umivalnikom in omarico za umivalnik, ki jo je mogoče izbirati med 22 različnimi barvnimi odtenki.

Za razliko od zgornjih dveh modelov, je temu dodana možnost dodatne izbire dimenzije, tako, da so pri Cool Line modelu na voljo štiri: 600, 900, 1200 in 1400 mm. Zraven osnovnega umivalnega sestava je mogoče poljubno zraven kombinirati tudi kopalniške omarice ob straneh.

Te so lahko z enojnimi regali s krilnim odpiranjem vrat, z dvojimi krilno odpirajočimi vrati, v kombinaciji z motnim steklom ali z ločenimi regali za namestitev v spodnjem ali zgornjem delu kopalnice.

.

kopalniški blok Cool Line
Kopalniški blok Cool Line – ogledalna omarica z LED osvetlitvijo, dvokrilna dodatna omarica z motnim steklom ter izvlečnimi regali ter osrednji umivalni del.

.

Razgiban kopalniški blok Variado

.

Variado med vsemi predstavljenimi kopalniškimi bloki velja za najbolj razgibanega, saj mu je mogoče poljubno dodajati kopalniške premične in fiksne elemente.

Za osnovo, na kateri stoji umivalnik, služi 6 cm plošča oz. 6 cm debel umivalniški rob iz mineralne litine. Sestav je odličen za opremo modernih kopalnic ter kopalnic v katerih želimo razbiti značilnosti tipskih kopalniških sestavov po celotnem prostoru.

Pri tem sestavu imamo možnost izbire nizkih dodatnih regalov, dodatnih odlagalnih polic, premičnih kopalniških nizkih omaric, dodatnih odprtih poličnikov in garderobnih omaric.

.

razgiban kopalniški blok Variado
Razgiban kopalniški blok Variado.

.

Na sliki spodaj je predstavljen model kopalniškega bloka Variado s premično nizko omarico, razširjenim umivalniškim regalom v desno ter dodatno polico in omarnim elementom ob ogledalu.

.

variado
Razgiban Variado z nizko premično omarico.

.

Za ogled ostalih modelov, ki jih imamo na voljo, predlagamo tudi skok na našo stran ali, da nam pišete preko spodnjih kontaktnih možnosti. Z veseljem bomo pripravili informativno ponudbo.