» » Mladinske pisalne mize [5 cenovno zelo ugodnih idej]

Mladinske pisalne mize [5 cenovno zelo ugodnih idej]

Napisano v: Pisalne mize | 0

Spodaj so predstavljene nekatere ideje in kratki opisi za mladinske pisalne mize.

Enostavna pisalna miza

enostavna mladinska pisalna miza

Enostavna, mladinska pisalna miza je primerna za večjo ali manjšo otroško oz. mladinsko sobo. MIza nima predalov, izdelana pa je iz iverala, v barvi javorja. Dimenzije pisalne mize so 108x59x71,5 cm. Za aktualno ceno te pisalne mize, kliknite na povezavo.

Računalniška, premična pisalna miza

mladinska računalniška miza

Manjša, računalniška, premična in na posebnih stojalih, pisalna miza je sestavljena iz lesene odlagalne površine za tipkovnico, na vrhu ter dodatne odlagalne površine za računalniško enoto in tiskalnik, na dnu. Primerna je za manjše mladinske sobe in pa tudi za druge prostore, kjer si želite urediti računalniški, delovni kotiček. Njene dimenzije so 85 x 56,5 x 75 cm, lesni de je izdelan iz iverala v barvi javorja. Aktualno ceno preverite na zgornji povezavi.

Klasična mladinska pisalna miza

klasicna mladinska miza

Klasična mladinska miza ima dimenzije 121 x 50,1 x 76,8 cm, na svoji desni pa dodaten predal na izvlek na vrhu ter regal s krilnim odpiranjem predala, pod predalom. Med zgornjim, izvlečnim predalom in pisalno površino, ostaja še nekaj odprtega prostora za odlaganje pisal in pogosto uporabljenih zvezkov in knjig. Ličnici predalov sta v beli barvi, ostalo ogrodje mladinske pisalne mize je izdelano v iveralo. Za celotno ponudbo različnih barvnih možnosti in ceno, kliknite na povezavo, na vrhu prispevka.

Kotna pisalna miza za mladinsko sobo

kotna pisalna miza

Kotna pisalna miza, na zgornji sliki, je bolj primerna za večje mladinske sobe. Vključuje dodaten poličnih z odprtimi regali za odlaganje zvezkov in knjig. Material izdelave je iveral v imitaciji hrasta, sicer pa so dimenzije 111,9 x 100,7 x 76,7 cm. Aktualno ceno kotne pisalne mize, preverite na zgornji povezavi.

Moderna, računalniška miza

moderna miza

Moderna, mladinska pisalna miza je primerna za sobe za najstnike, zraven osnovne pisalne površine pa sodi k mizi še vertikalni poličnik z odprtimi rejali. Mizn apovršina vključuje kovinski podložno nogici, material izdelave je bel iveral. Dimenzije mize so 120 x 66 x 142 cm. Aktualno ceno dobite na zgornji povezavi.

Za celovito opremljanje mladinskih sob, svetujemo še ogled prispevka Nasveti pri opremljanju mladinske sobe po naročilu.