» » » Za vse, ki se zanimate za cene modernega pisarniškega pohištva – VAŠA VPRAŠANJA

Za vse, ki se zanimate za cene modernega pisarniškega pohištva – VAŠA VPRAŠANJA

Vsem, ki nas že vrsto let spremljate v naših blog zapisih, smo tokrat pripravili kratka, a uporabna pojasnila o tem koliko stane cena opremljanja pisarn z različnim pisarniškim pohištvom, kako mizarji izračunamo cene in kaj sploh vpliva na ceno opremljanja nekega poslovnega prostora oz. pisarne.

.

moderno pisarniško pohištvo cenaTisti, ki nas kontaktirate v zvezi z opremljanjem svojih pisarn, ste zagotovo že dobili od nas nasvet, da ceno posameznih pohištvenih elementov za pisarno, lahko natančno izračunamo le na podlagi natančnih mer in kosov potrebnega pohištva za pisarno, na podlagi števila kosov in sploh vrste pohištva (pisalne mize, pisarniške omare, regali, stoli, vitrine, oprema, ), obenem pa je cena pisarniškega pohištva odvisna tudi od stila izbora opremljenosti pisarne.

.

A tudi, ko govorimo o opremljanu modernih pisarn, je treba vedeti, da si prav sogovorniki, drugače razlagate in predstavljate sodobnost pisarne. Za nekatere je moderna pisarna takšna, ki ima čim manj pohištva, drugi pod moderno pisarniško pohištvo uvrščate uporabo sodobnih materialov v kombinaciji z lesom (npr. uporaba več stekla, inoxa in aluminija in podobno).

.

Kako do cene modernega pohištva za pisarno, če nimate posebnih zahtev?

.

Tistim, ki iščete “klasičen” cenik modernega in razmeroma enostavnega pisarniškega pohištva, svetujemo, da raje obiščejo spletne strani/trgovine z različno ponudbo “tipskih” pisarniških, pohištvenih rešitev, saj imajo le te, ponavadi ponudbo oblikovano tako, da ceno pohištva lahko določijo glede na kos posameznega pohištva. Na njihovih straneh boste z lahkoto našli fiksne, pogosto pa tudi akcijske cene različnih pisarniških elementov (zelo atraktivne cene npr. pisarniških stolov, boste našli tukaj).

Tak pristop priporočamo in predlagamo tudi vsem, ki nimate dosti časa za raziskovanje in primerjanje cen posameznih elementov med seboj in pa tudi tistim, ki iščete predvsem cenovno ugodnejše pisarniške, pohištvene rešitve.

.

Kako do cene pisarniškega pohištva po meri?

.

Po drugi strani, interesentom, ki opremljajo pisarno s pohištvom po meri in, ki imajo več časa, da se glede njihovih potreb in želja, z mizarji tudi pogovorijo, svetujemo, da posredujejo:

.

  • morebitno skico bodočega pisarniškega prostora ter
  • čimbolj natančno specifikacijo potrebniih elementov. Le ta naj vsebuje želene dimenzije posameznih elementov, podroben opis (število regalov, polic, ročajev) ter tudi vaše kontaktne podatke (z lokacijo morebitne montaže pisarniškega pohištva).

.

moderna pisarna

.

Cena izdelave modernega pisarniškega pohištva, po meri, se največkrat izračuna na podlagi vrste lesa iz katerega je pohištvo izdelano, odvisna pa je tudi od dimenzij in zahtevnosti vsakega posameznega projekta.

.

Ceno pisarniških, vgradnih in standardnih omar, obračunamo po kvadratnih metrih omare, hkrati pa je odvisna od dodatkov in opremljenosti omare v njeni notranjosti.

.

Cena pisarniških, pisalnih miz se določa na podlagi materialov, količine dodatnih regalov in predalov ter drugih posebnosti (morebitne električne vtičnice, dodatni poličniki, itd…).

.

Priporočamo še:

.

.

V kolikor je potreba po celovitem svetovanju in opremljanju pisarniškega prostora, interesente povežemo z našimi svetovalci.

.

Kar 96 praktičnih idej za opremljanje modernih pisarn, si lahko ogledate še v spodnjem videu:

.