» » » Kako poteka dostava in montaža vgradnih omar?

Kako poteka dostava in montaža vgradnih omar?

V tokratnem prispevku bralcem pojasnjujemo kako poteka montaža vgradnih omar, ki si jih dajo naročniki izdelati pri nas.

Ali je montaža vgradnih omar vključena v ceno vgradne omare?

Tako dostavo, kot montažo vgradnih omar, pri AKRON-u, štejemo že v končno ceno vgradnih omar, ki jo dobi kupec. To pomeni, da naročnik pri nakupu vgradnih omar (in drugega pohištva iz našega prodajnega programa) nima več nobenih dodatnih stroškov.

montaža vgradnih omar
Montaža vgradnih omar AKRON

Kakšen je rok za montažo vgradnih omar?

Vgradne omare dostavimo in zmontiramo v roku 3 delovnih tednov od dneva potrditve naročila izdelave vgradne omare. S svojo prodajno mrežo delujemo po celotni Sloveniji, hkrati pa naše vgradne omare dostavljamo tudi kupcem iz Hrvaške, Avstrije, Italije in drugih evropskih držav.

Ker gre za izdelke, izdelane povsem po merah vsakega prostora posebej, se je kot najboljša praksa skozi čas, pokazala rešitev, da potencialne stranke, pred natančno izdelavo informativne ponudbe, obiščejo naši svetovalci na domu.

Zraven strokovne meritve predlagajo tudi našo rešitev in postavitev (tako zunanjosti vgradne omare, kot tudi notranjosti), pokažejo vse možne vzorce (lesa, stekla, okovij,…) in na podlagi videnega, dogovorjenega in izmerjenega, pripravijo informativno in neobvezujočo ponudbo.

Ali so monterji vgradnih omar pooblaščeni monterji ali zaposleni?

V naši hiši imamo oboje. Tako zaposlene kot pooblaščene monterje. Oboji gredo redno skozi zahtevna strokovna izobraževanja in izpopolnjevanja, nekateri med njimi pa so tudi svetovalci na terenu, ki opravljajo izmere.

Kako se rešujejo morebitni zapleti pri montaži vgradnih omar?

Dostavni ali montažni zapleti (zastoji), ki so posledica višje sile (zastoji na cestah, vremenske neprijetnosti in podobno), se rešujejo tako, da naročnika telefonsko sproti obveščamo o njih. V vsakem primeru pa se trudimo, da je teh čim manj in, da spoštujemo tako dostavne kot montažne, dogovorjene roke.

montaža vgradnih omar
Vgradne omare AKRON. Z drsnimi vrati in po merah vašega prostora.

Ali moram pri montaži vgradnih omar biti prisoten?

Ne. Ni potrebno. Edini pogoj je, da nam je omogočen dostop do vgradnega mesta na datum dostave in montaže. V večini primerov je ta dan enak, v nekaterih primerih pa se montaža izvrši v nekaj dneh po dostavi.

Ali lahko vgradno omaro montiram sam?

Seveda je mogoče. Še posebej, če vas “krasi” monterska/izkustvena žilica. V nasprotnem primeru vgradne omare montirajo naši pooblaščeni monterji (saj je pri vsaki po meri izdelani vgradni omari toliko posebnosti), da lastno montažo odsvetujemo.

Ker je izgled in funkcionalnost vgradne omare tesno povezana z montažo (in tudi dostavo), se v primerih lastne dostave in montaže (ali enega od tega) nekoliko spremenijo tudi cenovni in garancijski pogoji.

Za vaše individualne želje, predlagamo, da se predhodno o tem pogovorimo. Lahko kar čez spodnje kontaktne možnosti.

Ali moram biti pozoren na kakšne posebnosti pred montažo?

Ker so morebitne neskladnosti (npr. poševne stene, električne, radiatorske in vodovodne napeljave) upoštevane že ob samih izmerah prostorov, pridejo monterske ekipe na prostor montaže vgradne omare, pripravljene z ustreznimi orodji.

Zato je skrb za posebnostmi vašega prostora, odveč.