» » » Glavne prednosti senzorskih armatur za kuhinje

Glavne prednosti senzorskih armatur za kuhinje

Nedvomno nas pri opremljanju kuhinje zraven praktične izrabe prostora, funkcionalne uporabe kuhinjskih elementov ter prijetnega in nam všečnega izgleda kuhinje, zanima tudi ekonomična, varna in navsezadnje tudi zdrava priprava hrane v takšni kuhinji.

Tisti, ki spremljate Mizarstvo.si, lahko na te teme najdete nasvetov že precej: tukaj recimo primeri in nasveti za izbiro sodobne kuhinje, tukaj nasveti za izbiro ustrezne kuhinjske nape, v tem naboru pa nasveti za kuhinjske armature.

nakup armature za kuhinjo
Armature za kuhinjo Hello2.

Nakup armature za kuhinjo, ponavadi sovpada z izbiro umivalnika in opreme za kuhinjo. In, kot je razbrati iz nasvetov iz zgornjih povezav, boste videli, da izbor kuhinjske opreme ponavadi opravimo že, ko izbiramo in snujemo kuhinjo samo. In takrat, ko šele razmišljamo o razporeditvi pohištva po kuhinji in katero kuhinjo sploh izbrati.

Le v primerih, ko kuhinjo prenavljamo (ali posodabljamo samo posamezno kuhinjsko opremo), kuhinjsko armaturo izberemo posebej in ne v povezavi z ostalimi kuhinjskimi elementi.

Pri izboru kuhinjskih naprav moramo tako zraven stila, razporeditve prostora, cenovnih možnosti in drugega, upoštevati tudi obstoječo ali novo elektro in vodovodno inštalacijo v kuhinji.

Ni potrebno najbrž posebej zapisati, da priprava zdravih obrokov pomeni vključitev ogromno zelenjave in sadja v le te.

In, ker je vsako, iz narave in tudi iz trgovine vzeto živilo, pač potrebno pred samo kuho ustrezno oprati, tukaj pride v veljavo naš program armatur za kuhinje.

nakup armature za kuhinjo
Senzorska armatura za kuhinjo v črni. Elegantna in prestižna.

Tisti, ki se zanimajo za nakup armature za kuhinjo, v našem programu prepoznajo predvsem prednost v tem, da armature za kuhinjo, ki jih ponujamo, sledijo gibom in vodo odprejo le takrat, ko jo potrebujemo.

Ko vode več ne potrebujemo, armatura sama zapre vodo.

Ta način senzorskega delovanja omogoča, da pipo odpremo tudi s polnimi rokami in si rok ob tem niti ne zmočimo. Kot rečeno, dovolj je le gib.

Curek vode lahko s pomočjo naših armatur usmerite v katerokoli smer. Armatura namreč omogoča vrtneje za 360 stopinj.

Obenem pa naše armature omogočajo postopno avtomatsko nastavljanje temperature vode (v primeru, da baterije ne delujejo je možno tudi ročno nastavljanje).

Če so vam všeč, vam bomo z veseljem pripravili informativno ponudbo za njih.

nakup armature za kuhinjo
Hello2 imajo dva senzorja.