» » » 3 ideje za opremo pisarn

3 ideje za opremo pisarn

Pisarniško pohištvo velja za tisto vrsto pohištva, ki ga ne bomo na dveh mestih našli enakega. Odvisno od dejavnosti podjetja, namena za katerega se bo posamezno pisarniško pohištvo uporabljalo ter dimenzij prostora v katerem bo pisarniško pohištvo stalo, se tovrstno pohištvo za poslovno rabo izdeluje predvsem na podlagi individualnih razgovorov in želja vsake stranke posebej.

pisarniško pohištvo
Opremljanje moderne pisarne
Kaj sodi med pisarniško pohištvo?

Pisarniško pohištvo se loči na izdelavo različnih vrst miz (direktorske mize, pisarniške mize, konferenčne mize, recepcije), izdelavo različnih vrst omar (regali, komode, steklene vitrine, predalniki) v pisarnah in predprostorih pisarn, izdelavo predelnih sten (steklene predelne stene, lesene predelne stene, premične predelne stene in drsna vrata) ter izdelavo pisarniških dodatkov (lesena dekor korita, držala za monitorje, hrbtišča pod mizami, nosilci za računalnike, prekrivne lesene maske in drugo).

Trendi, ki narekujejo izdelavo pisarniškega pohištva gredo v smer enostavnosti, več uporabnosti in praktičnosti, preglednosti in hitrega dostopa do delovnega gradiva in dokumentacij, hkrati pa tudi v smer občutka elegance in stilske usklajenosti celotnih poslovnih prostorov.

pisarniško pohištvo
Pisarna s polkrožno mizo

Odvisno od dejavnosti s katero se ukvarjate, svetujem, da pisarniško pohištvo, tako njegova postavitev kot barve, odraža vašo dejavnost in usmerjenost. Za finančni sektor, računovodske servise, zavarovalnice in druge vrst svetovanj, pravne službe in podobno, je prav, da imajo svoje pisarniško pohištvo usklajeno z resnimi barvami in toni (kombinacije modrih barv, sive barve, stekleni materiali, regali za arhive,….).

Bolj živahno pisarniško pohištvo kontrastnih barv in razgibanosti tudi po obliki si lahko privoščijo čakalnice, marketinške in turistične agencije, trgovski saloni in centri ter kozmetični in frizerski saloni in podobno. Za te primere izberite iverne plošče ali mediapan različnih barv, kombinirajte unikatne dodatke (mize, stole in dekor) ter poskrbite za stilski dekor tudi na odprtih regalih in policah.

pisarniško pohištvo
3d predlog izrisa pisarniškega prostora za dve osebi

Pri opremljanju pisarn in ostalih poslovnih prostorov ne pozabite na obvezne dodatke, ki jih potrebujejo ti prostori. To so koši, garderobna stojala, panoji, okvirji za slike in letake, pregradne omarice in komode, garderobne omarice ter pisarniško pohištvo za uporabo več sodelavcev v enem prostoru hkrati.