» » » Pregledali smo trg poceni ležišč in vzmetnic

Pregledali smo trg poceni ležišč in vzmetnic

Glede na to, da je eden izmed najbolj zanimivih produktov pri opremljanju stanovanja, povezan z opremljanjem spalnice (govorimo o posteljnem okvirju), se verjetno ne gre čuditi, da ima praktično vsak večji mizar, v svoji ponudbi tudi ponudbo najrazličnejših vzmetnic. Pri katerih pa sigurno največjo vlogo, pred njihovo izbiro, odigra cena. Razmerje med kakovostjo in ceno vzmetnice je včasih težko natančno oceniti, zato smo na naši spletni strani (kjer je združenih več mizarjev in notranjih opremljevalcev), tokrat pregledali trg, ki ponuja predvsem poceni vzmetnice.

.

Poceni vzmetnice niso samo univerzalnih dimenzij

.

poceni vzmetniceUniverzalne vzmetnice je sicer danes mogoče kupiti res že na vsakem koraku. Našli jih boste v vseh večjih trgovinah, pa tudi na spletu, jih med ponudniki, ni malo, ki se osredotočajo, predvsem hkrati na poceni vzmetnice in kakovost.

Sama univerzalna dimenzija vzmetnice za eno osebo, je 90 x 200 cm, sicer pa je v odvisnosti od razpoložljive velikosti spalnice (in posteljnega okvirja), mogoče tudi univerzalno dimenzijo dobiti v nekoliko prilagojenih merah (190 x 90, 200 x 90 cm, itd…).

.

Raziskovanje trga ugodnih vzmetnic

.

Pri raziskovanju vzmetnic, ki imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo je hkrati potrebno povedati, da so tovrstne vzmetnice dobavljive tako na segmentu vzmetnic s klasičnim (Bonell) vzmetenjem, kot tudi na trgu najrazličnejših ležišč z jedri iz pen ter različnimi podlagami in nadvložki.

Še vedno pa velja, tako na trgu poceni vzmetnic, kot na trgu vzmetnic, ki sodijo v srednji in višji cenovni razred, da, za različne potrebe, prednjačijo vzmetnice z žepkastimi vzmetmi in vzmetnice z različnimi moduli, ki določajo trdnost in obstojnost posameznega ležišča.

Med bolj priljubljenimi materiali v ponudbi poceni vzmetnic, je tako kot pri dražjih opcijah, na voljo več različnih materialov (ecofilc, različne vrste pen, yuflin, različne vrste zaščitnih platen, bombaž, lycre, poliester, itd…)

Če tudi sami raziskujete cenovno ugodne vzmetnice, z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno, obenem pa vas vseeno zanimajo različne opcije (npr. antialergijska zaščita, učinkovita podpora telesu in razporeditev telesne teže, raznovrstne, prešite zgornje prevleke, dodatno podprti robovi in ostalo), priporočamo, da si eno izmed večjih ponudb ležišč, ogledate tudi na spletni strani Pohištvo123 (direktno povezavo do vzmetnic smo naredili tudi že na vrhu prispevka).