» » » Moderne spalnice, izdelane po meri

Moderne spalnice, izdelane po meri

Klasične postavitev spalnice zajema posteljo, ob njej na vsaki strani dve nočni omarici, garderobno omaro, komodo, mizico in, če prostor omogoča še kakšen knjižni regal ali polico za odlaganje knjig.

spalnice
Po meri izdelana moderna spalnica z vgradno omaro in posteljo z oblazinjenim vzglavjem

Ker se je sodobna gradnja prostorov in zasnova ambientov v katerih bivamo, precej odmaknila od klasične gradnje spalničnih prostorov dimenzij v obliki kvadrata, se je temu prilagodilo tudi pohištvo za spalnice.

Številne današnje spalne prostore tako krasijo dodatne sobe, ki so namenjene za samostojne garderobne prostore in vgradne omare. Številne spalnice danes niso grajene kvadratno in imajo dolžine zidov povsem različne. Marsikatere imajo izhod na terase in balkone, nekatere so povezane z drugimi prostori.

spalnice
Spalnica z vgradno omaro s steklenimi drsnimi vrati in posteljo po meri
Spalnice za prostore nestandardnih dimenzij

Še posebej so zanimive spalnice, ki so postavljene v mansardne in etažne prostore. Tam je zidnih ovir (dimniški tramovi, zidne pregrade, poševni stropi,..) ponavadi še več.

Za takšne spalnice pri nas izdelujemo pohištvo za spalnice po meri. Naš paradni prodajni konj (vgradne omare po meri), zato dopolnjujemo s pohištvom za spalnice po meri. Izdelujemo postelje po meri, komode in nizke omarice po meri, nočne omarice po meri ter ostalo pohištvo, ki sodi v spalnice.

spalnice
Garderobna vgradna omara: matirano steklo na drsnih vratih ter vgradni predali s steklenimi matiranimi ličnicami v notranjosti. Poskrbimo tudi za osvetlitev.

Nekatere spalnice (kjer seveda prostor to dovoljuje) imajo ob sebi ločene garderobne sobe, ki jih od spalnice najpogosteje ločimo z drsnimi vrati. Druge spalnice imajo vso pohištvo v enem prostoru.

Pri posteljah smo se specializirali za izdelavo postelj različnih dimenzij, med naročniki pa najdemo še največ takšnih, ki jih zanimajo višje postelje. Pri izdelavi postelj lahko naročniki sami izbirajo dimenzije postelje, število predalov pod posteljo, način in mehanizem odpiranja posameznih predalov, klasična lesena ali tekstilna vzglavja ob postelji, stil in izgled nočnih omaric ob posteljah ter seveda različne barve in materiale.

V najpogostejši uporabi se za spalnice uporabljajo kombinacije iveralov ter različnih steklenih dodatkov ter ogledal. Posamezne kose pohištva si lahko naročniki zamislijo tudi v lakiranih barvah sijaja.

Če vas zanima po meri izdelana ponudba za spalnico, vas vabimo, da nam preko spodnjega obrazca pošljete povpraševanje. Z veseljem se bomo odzvali in pripravili ponudbo.