» » » Vsestranska uporaba lesenih nadstreškov za avto ali teraso

Vsestranska uporaba lesenih nadstreškov za avto ali teraso

Vsestranska uporaba lesenih nadstreškov

Praktičnost in vsestranska uporaba lesenih nadstreškov, ki ju zagotavljajo takšni nadstreški, se najbolj izkažeta ob slabih vremenskih razmerah. Pri velikih količinah snega je vsakdo, ki ima avto parkiran pod nadstreškom, lahko zjutraj resnično vesel, da se lahko takoj usede v avto in se odpelje. Pozimi montažni nadstreški ščitijo vaš jekleni konjiček, da vam zjutraj ni potrebno drgniti zmrznjenih šip. Nadstreški ne ščitijo našega avta le pred snegom in dežjem, ampak se za koristne izkažejo tudi ob močnih sunkih vetra.Tako je naš avto zaščiten pred nanosom ivja in morebitnimi padajočimi predmeti, ki jih prinese veter. Prednost lesenih in kovinskih nadstreškov je ta, da jih lahko postavimo kot prosto stoječe ali pa ob montažni objekt. Danes lahko montažni nadstrešek postavimo zelo hitro in enostavno. Ne glede na to, da so nadstreški v prvi vrsti postavljeni zato, da zaščitijo avto, jih lahko izkoristimo tudi za parkiranje kolesa ali zabojnikov za odpadke.

Vsestranska uporaba lesenih nadstreškov
Vsestranska uporaba lesenih nadstreškov – primer lesenega nadstreška za dve vozili z lopo za orodje in kolesarnico.
Vsestranska uporaba lesenih nadstreškov ob montažnih objektih

Leseni nadstreški so se začeli pogosteje pojavljati skupaj z vse pogostejšo gradnjo montažnih hiš. Montažne hiše so začele množično nadomeščati zidane hiše, saj so postavljene hitreje in enostavneje od le-teh. Vse manj montažnih hiš je podkletenih, saj klet predstavlja velik strošek pri gradnji hiše. Skupaj s kletmi izginjajo tudi zidane garaže, ki so jih nadomestili prostostoječi leseni nadstreški za avtomobile ali nadstreški ob hiši.
Leseni nadstreški za avtomobile so postali velik hit, saj se postavijo hitro in poceni. Odlikuje jih lep videz in funkcionalnost. Leseni nadstreški se uporabljajo tudi za prekrivanje teras in balkonov. Njihova prednost je, da s pravilno izbiro enostavno dosežemo, da se objekt lepo sklada z obstoječo ograjo in teraso. Izbiramo lahko med različnimi vrstami lesa, katerega lahko tudi enostavno prebarvamo in se tako leseni nadstreški za avtomobile barvno popolnoma ujemajo s fasado montažne hiše.

Če razmišljate o postavitvi montažnega nadstreška, vam lahko pri tem pomagamo. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili brezplačno neobvezujočo ponudbo.

Za lažjo izbiro pravega nadstreška, si lahko TUKAJ pogledate še nekaj ostalih projektov.