» » » Če vas zanima aktualna akcija notranjih vrat

Če vas zanima aktualna akcija notranjih vrat

Notranja vrata, ki so izdelana po merah posameznega prostora in po naročilu, so deloma predstavljena že v našem prispevku z naslovom Izdelava in montaža varnostnih notranjih vrat. V njem smo opisovali osnovne lastnosti, ki so značilne predvsem za varnostna notranja vrata ter predstavili nekaj primerov varnostnih vrat, tako za vhodne prostore kot prostore v notranjosti.

Ker pa ogromno ljudi, ki se zanimajo za izdelavo notranjih vrat, seveda zanima tudi cenovni vidik tako izdelave kot tudi montaže in dostave notranjih vrat, je v tokratni vsebini v nadaljevanju, zapisano nekaj napotkov za te, ki jih zanima akcija notranjih vrat.

Akcija notranjih vrat je obdobje, ko mizarji izdelavo notranjih vrat po naročilu, ponudimo po znižanih in ugodnejših cenah, kot je to v navadi in v rednem programu. Pri nas je tako v tem času npr. posamezna notranja vrata, ki drugače stanejo v cenovnem rangu od 400€ naprej, v času akcije mogoče dobiti tudi že do 270 evrov naprej.

Je pa tudi pri akciji notranjih vrat potrebno upoštevati, da je le ta odvisna od vrste materialov iz katerih si damo izdelati notranja vrata po naročilu, od dimenzij in števila notranjih vrat ter dodatkov, ki sodijo k notranjim vratom (kljuke, vodila, nasadila, kukala, krilo, podboj, tesnenje,….)

.

*************

.

Če vas zanima aktualna akcija notranjih vrat,
nam svoje povpraševanje s čimveč podatki, pošljite preko kontaktnega obrazca

tukaj

.

*************

.

akcija notranjih vrat
Notranja vrata po naročilu. Izdelava iz smrekovega, masivnega lesa – v naravnem izgledu.

.

Sodobna notranja vrata s polnim in delno zastekljenim polnilom

.

Na spodnji sliki prikazujemo primer notranjih vrat, vključno s podbojem, pri čemer smo za leva uporabili polno (lakirano) polnilo, za desna pa delno zastekljeno sredino. Oboje notranjih vrat krasi estetska varnostna kljuka srebrne barve.

.

notranja vrata bela
Montaža dvojnih različnih notranjih vrat po naročilu. Leva – polno lesno polnilo, desna – polnilo vrat v kombinaciji s steklom.

.

Če tudi vas zanima akcija notranjih vrat, ki so izdelana po naročilu, predlagamo, da se nam oglasite preko spodnjih kontaktnih možnosti (ali zgornje povezave) in preverite kakšna akcija notranjih vrat, je trenutno v veljavi.

Z veseljem se bomo z vami pogovorili in vam pripravili informativno ponudbo za izdelavo.