» » » Moderno pohištvo za kopalnico po meri

Moderno pohištvo za kopalnico po meri

Vedno več manjših, sodobnejših in tudi mansardnih stanovanjskih enot in hiš ima svoje prostore urejene na povsem individualen način, razporeditev pohištva po njih pa je prepuščena kreativnosti in potrebam posameznih gospodinjstev.

Tudi kopalnice se med seboj razlikujejo tako po vrstah uporabljenih materialov, po barvah, uporabljenih na pohištvenih elementih in dekorju ter seveda tudi po estetskem izgledu in stilu sanitarne opreme. V osnovi se tudi kopalniško pohištvo po meri, loči na tipske kopalniške bloke za moderne kopalnice in kopalniško pohištvo, ki si ga damo izdelati preko mizarja.

.

kopalniško pohištvo wave
Kopalniško pohištvo po meri – Wave.

.

Pripadajoča sanitarna oprema sodobne kopalnice je v zadnjih letih oblikovno in funkcionalno napredovala do te mere, da po eni strani zavzame čim manj prostora, po drugi strani pa omogoča raznovrstno kombiniranje med različnimi odlagalnimi poličkami, ožjimi garderobnimi omaricami, kopalniškimi ogledali in pripadajočimi svetili.

Zato so tudi blok kopalnice vse bližje temu, da jih lahko uvrščamo med pohištvo za kopalnice po meri, saj si je tudi med njimi, zraven ustrezne oblike, mogoče zamisliti lastne dimenzije, oblike ličnic kopalniških regalov, vrsto ročajev, svetila in ostalo.

Klasičen kopalniški prostor za manjšo kopalnico zahteva dovolj prostora za enojni kopalniški umivalnik, manjšo garderobno, visečo ali samostoječo omarico, ogledalo in odlagalno polico pod njim.

Na spodnji sliki je prikazan tak primer kopalniškega pohištva v naravnem lesnem vzorcu in z navznoter ukrivljenimi ličnicami kopalniškega regala.

Nasprotno od tega je ličnica garderobne omarice, izbočena.

.

kopalniško pohištvo po meri
Kopalniško pohištvo v naravnem lesnem vzorcu. Možne dimenzije: 600 mm, 900 mm in 1200 mm.

.

Dodatne nasvete za ureditev majhne kopalnice s kopalniškimi sestavi po meri, boste našli na povezavi.

Med barvami, primernimi za sodobne kopalnice, prevladujejo naravni lesni toni, močno kontrastne barve, že po tradiciji pa v kopalnice bolj sodi visoki sijaj, krom, več ogledal in barvni odtenki, ki kopalniški prostor vizualno povečujejo.

Pri sanitarni opremi je med zadnjimi trendi opaziti več skladja in povezanosti med samo obliko sanitarne opreme in njej prilagojenimi kopalniškimi regali.

Za vse več pohištva v kopalnicah pa si želimo, da ga je mogoče poljubno prilagajati na različne kopalniške stene ter, da je celoten kopalniški sestav, sestavljen iz manjših pohištvenih enot.

Takšne lahko poljubno in po potrebni prilagajmo različnim kopalniškim prostorskim nišam, različnim dimenzijam sten kopalnic v npr.  tudi mansardah in etažah.

.

moderno kopalniško pohištvo
Moderna kopalnica.

.

Če ste tudi sami interesent za moderno kopalniško pohištvo po meri, vas vabimo, da se nam preko kontaktnih možnosti oglasite in z veseljem bomo pripravili ugodno informativno ponudbo za vašo kopalnico.