» » » Tokrat smo v masivni les oblekli dnevno sobo in spalnico

Tokrat smo v masivni les oblekli dnevno sobo in spalnico

V prispevku spodaj, predstavljamo pohištvo iz masivnega lesa iz programa “Maestral”. Na slikah predstavljamo opremljanje dnevne sobe in spalnice, sicer pa je program Maestral mogoče uporabiti tudi v ostalih prostorih.

Maestral predstavlja linijo sodobnega in kakovostnega pohištva iz naravnega lesa, namenjenega za opremo spalnic, dnevnih sob, mladinskih sob ter predsob. Pohištvo je opremljeno s kakovostnim kovinskim okovjem, ki pri omarah in posteljah omogoča hitro in večkratno sestavo, predali pa tečejo po vodilih s sistemom “slow motion”.

Pohištvo iz masivnega lesa za dnevne sobe

V primeru spodaj predstavljamo dve dvodelni visoki garderobni omari s krilnimi vrati ter dve nižji omari, pri katerih sta pod delom, ki je prav tako zaprt s krilnimi vrati, na vsaki izmed njiju, nameščena po dva izvlečna predala. V odprtino v steni, smo po meri izdelali masivno vgradno omaro z več policami.

pohištvo iz masivnega lesa
Čiste linije, enostavni detajli in izgled krtačenega lesa dajejo pohištvu prijeten in domač videz.

Estetskemu izgledu pohištva, smo dodali še osrednjo klubsko mizico na sredini dnevne sobe. Ta je kombinirana s steklom ter dodatnim regalom za TV sprejemnik. Klubska mizica ima v spodnjem delu še dodatno polico, ki služi kot odlagalna površina za časopise in ostale drobnarije.

pohištvo iz masivnega lesa
Pohištvo iz masivnega lesa za dnevno sobo.

O prednostih izbora tako izdelanega pohištva iz masivnega lesa, govorimo tako rekoč v vsaki naši objavi, a, da na hitro povzamemo glavne prednosti tudi tukaj, povejmo, da pohištvo iz masivnega lesa pristoji dnevnim sobam tradicionalnega izgleda in klasičnim razporeditvam prostorov.

Izbirati je mogoče med poljubnimi barvami obdelave naravnega lesa, dimenzije pohištva je mogoče prilagoditi poljubnim dimenzijam prostorov, obenem pa je posamezne pohištvene elemente mogoče izdelati kot vgradne ali kot samostoječe (ki jih lahko po potrebi tudi prestavljamo).

Masivnemu pohištvu dnevne sobe skrbno dodajmo izbor sedežne garniture ter izbor stenskih barv in tal in naša dnevna soba bo pravo središče družinskega ustvarjanja in sprostitve.

Pohištvo iz masivnega lesa za spalnice

S pohištvom iz programa Maestral, pa tudi v enakem barvnem odtenku, lahko opremimo tudi spalnico.

V primeru spodaj, je ob zakonsko posteljo na vsako stran postavljena nočna omarica z izvlečnima predaloma, dodatno pa smo spalnico opremili še s komodo s štirimi izvlečnimi predali, ki so običajno namenjeni shranjevanju predvsem spodnjega perila ter nogavic.

pohištvo iz masivnega lesa
Pohištvo iz masivnega lesa za spalnico.

Ob steno pri vratih je postavljena še štiridelna garderobna omara, ki je opremljena z obešalnimi palicami ter policami za oblačila.

pohištvo iz masivnega lesa
Pohištvo je izdelano iz izbranega masivnega smrekovega lesa.

Program pohištva Maestral je v celoti izdelan iz izbranega masivnega smrekovega lesa, krtačenega in toniranega v različnih pastelnih tonih. Čiste linije, enostavni detajli in izgled krtačenega lesa dajejo pohištvu iz programa Maestral prijeten in domač videz.

Primerno je za opremo:

  • spalnic,
  • dnevnih sob,
  • otroških sob,
  • garderob,
  • predsob,
  • pisarn,
  • jedilnic.

Prav tako pa tudi za opremo turističnih apartmajev ter hotelskih sob.

Pohištvo iz programa Maestral, je možno naročati tudi po posameznih elementih. Omare in postelje so sestavljene delno, vsi ostali elementi pa so sestavljeni v celoti in pakirani v kartonske škatle.

V predstavitvah izdelkov in naših del se osredotočamo predvsem na obiskovalce spletne strani, ki se zanimajo za mizarske izdelke iz masivnega lesa.

Naj si gre za stopnice, postelje, jedilne kote ali kuhinje – v vsakem primeru bomo veseli vašega povpraševanja in pogovora z vami.

Lahko kar preko kontaktnega obrazca spodaj ali po elektronski pošti.