» » » Za tiste, ki iščejo posamezne kose pohištva iz naravnega lesa

Za tiste, ki iščejo posamezne kose pohištva iz naravnega lesa

V vseh dosedanjih naših objavah, smo vam predstavljali pohištvene elemente, ki smo jih vgrajevali v okviru celotnih opremljanj različnih prostorov. Za spremembo, so tokrat v nadaljevanju predstavljeni različni pohištveni elementi in posamezno izdelani kosi pohištva, ki jih lahko uporabimo v različnih prostorih.

Vsi predstavljeni primeri so iz naravnega smrekovega lesa v različnih barvnih odtenkih.

.

Večnamenske, samostoječe garderobne omare
s krilnim odpiranjem vrat in dodatnimi predali

.

različni pohištveni elementi naravni les
Klasična garderobna omara, smreka, lakirano.

.

Na prvi sliki zgoraj je predstavljena klasična, večnamenska omara z dvema prekatoma.

Desni se odpira z dvojnimi vrati na klasično odpiranje, levi je ožji in ima ena vrata na klasično odpiranje. Pod obema sta v enakih linijah obeh prekatov, dodana dva izvlečna predala s klasičnimi ročaji. Notranjost omare je opremljena s policami. Omara je samostoječa.

Predali tečejo po vodilih s sistemom “slow motion”. Visoko kakovostno kovinsko okovje pa omogoča večkratno in hitro sestavo. Omaro ponujamo s možnostjo različne obdelave z vodnimi laki ali oljeno z bio oljem.

Primerna je za spalnice, otroške in mladinske sobe, garderobne sobe, jedilnice in druge prostore.
Omaro je mogoče dobiti v različnih dimenzijah:

.

Screenshot 2015-02-12 at 08.27.36

 

.

Nižje komode za jedilnice in dnevne sobe

.

Na sliki spodaj lahko vidite primer izdelanega nižjega pohištvenega elementa (komode), ki ga največkrat uporabimo v jedilnicah in dnevnih sobah.

Na primeru na sliki so predali razporejeni v treh prekatih, od katerih smo sredinskega zapolnili s štirimi, globokimi, izvlečnimi predali, na vsako stran od njega, pa v kombinaciji s steklom, namestili klasično, krilno odpirajoča vrata ter v notranjost več polic.

Komoda je v smrekovem lesu.

V jedilnicah jo lahko uporabimo kot omaro za shranjevanje jedilnega pribora, serviet in krožnikov.
V dnevnih sobah lahko služi kot dodaten regal za knjige, spominke, fotoalbume in podobno.

.

nižja komoda za dnevno sobo ali jedilnico
Nižja komoda v dnevnem prostoru.

.

Različni sestavi za dnevne sobe

.

Na tretji sliki (spodaj) je predstavljen dnevni omarni regal in mizica za dnevno sobo. Zgoraj predstavljena nižja komoda je lahko sestavni del takšnega regala, lahko pa jo naročimo ločeno.

.

dnevni regali

.

Dnevni regal na sliki je izdelan na mere stene dnevne sobe.

Gre za tri prekatni visok dnevni regal s simetrično, na vsako stran razdeljenima prekatoma z odprtimi policami. Na sredini je prostor izkoriščen za štiri globoke, izvlečne predale po tleh, ter višje pozicioniranim predalnikom s steklenimi vrati na krilno odpiranje.

Dnevnemu regalu pristoji tudi masivna klubska mizica v kombinaciji s steklom, nizkim izvlečnim predalčkom ter dodatno ojačano odlagano polico pri tleh.

.

Pohištveni elementi za otroške sobe

.

Glede na to, da veljajo otroške sobe za najbolj razgibane prostore naših domovanj in hkrati tudi za prostore, kjer se potrebe po različnih vrstah pohištva, najhitreje spreminjajo, na spodnji sliki prikazujemo možne kose masivnega in naravnega pohištva za šolajočega otroka.

Komplet (z možnostjo nakupa samo posameznih kosov) sestavlja pisalna miza s tremi, različno globokimi, izvlečnimi predali na desni ter dodatno odlagalno polico na zadnji strani delovne površine, nižja komoda s štirimi izvlečnimi predali ter omara s sistemom odprtih polic. Primerna je za knjige, igrače in ostale potrebščine, ki sodijo v otroško sobo.

Nekoliko dvignjena dodatna odlagalna polica na pisalni mizi vsebuje na vsaki strani še dva manjša izvlečna predalčka, za shranjevanje pisal in ravnil.

.

pohištvo otroške sobe
Pohištveni elementi za otroško sobo.

.

Na sliki spodaj prikazujemo še en primer pohištva iz lesa smreke v otroški sobi. Posamezne pohištvene kose tvorijo otroška posteljica, previjalna komodica z odprto polico in dvema izvlečnima predaloma, nižje ter srednje velika garderobna in samostoječa omara z dvema širokima izvlečnima predaloma pri tleh ter veliko prostora v zgornjih dveh prekatih.

.

pohištvo masivni les otroške sobe

.

Različni pohištveni elementi za predprostore

.

Na sliki spodaj lahko vidite primer masivnega pohištvenega sestava, primernega za opremo predprostorov in hodnikov.

.pohištvo za predsobo

.

Komplet, podobno, kot ostale, ki so predstavljeni v celoti, je mogoče dobiti po kosih ali v celoti.

Sestavlja ga večja klasična, garderobna omara z vrati s krilnim odpiranjem, obešalna stena z dodatno omarico za pospravljanje čevljev ter ožji samostojni in premični garderobni regal za odlaganje plaščev. V svojem spodnjem delu ima tri manjše in praktične izvlečne predale, ki jih lahko uporabimo za odlaganje copat, ključev, krem za čevlje in podobnega.

Za vse predstavljene kose pohištva velja, da jih je mogoče izbirati med različnimi barvami in opcijami površinskih obdelav.
.

Screenshot 2015-02-12 at 09.01.16

 

.

Vabljeni, da si celoten program, ogledate tudi na naši spletni strani ali, da nam preko spodnjih kontaktnih možnosti, razložite svoje želje in pogled.