» » » Ko si za svoje kuhinjske pipe želite barv

Ko si za svoje kuhinjske pipe želite barv

Armature za kuhinjo so najpogosteje uporabljana naprava v kuhinji. Pipo nad umivalnikom v kuhinji v povprečju odpremo in zapremo 100 krat na dan, hladilnik uporabimo 30 krat dnevno, mikrovalovno pečico pa le med 5 do 10 krat.

Genialne elektronske armature za kuhinjo

armature za kuhinjo
Stilsko dovršene, z dvojnim senzorskim delovanjem. Armature za kuhinjo Hello.

Hello armature za kuhinjo so elektronske senzorske armature, ki omogočajo uporabnikom, da že samo s pomočjo gibov odpirajo in zapirajo vodo. Slednje pride še posebej prav, ko imamo roke zasedene s posodo ali živili.

Oznaka Hello Dual Sensor pomeni, da armature za kuhinjo Hello vsebujejo dva senzorja.

Prvi senzor Hello armature za kuhinjo se nahaja na vrhnjem delu pipe in se aktivira, če se pipi približamo iz prednje strani. Zato je primeren pri recimo nalivanju vode in polnjenju posod. Obenem pa takšno rokovanje omogoča, da pipe ne zmakamo in umažemo.

Drugi senzor se nahaja na spodnji strani pipe in služi za umivanje rok, sadja in zelenjave ter predmetov, ki jih je pač potrebno oprati z vodo.

Armature za kuhinjo
Vrhunska tehnologija. Fantastičen izgled.

Armature za kuhinjo Hello obenem omogočajo vrtenje za 360 stopinj. Na ta način lahko curek iz pipe usmerjamo v katerokoli smer, s tem pa je uporaba te armature enako primerna tako za levičarje kot desničarje.

armature za kuhinjo
Vrtenje za 360 stopinj.

Armature Hello vsebujejo tudi elektronski mešalnik vode, ki postopoma nastavlja temperaturo vode, v primeru pa, da se baterija sprazni, je mogoče temperaturo vode nastavljati ročno, vse dokler ne zamenjamo baterije (baterija na pipi drži polna 3 leta).

Kako uporabljamo senzorske armature za kuhinjo?

Senzorske armature za kuhinjo se uporablja povsem intuitivno, saj za njihovo delovanje zadošča, da se jim zgolj približamo. Dvojni senzor zazna našo prisotnost ter na našo željo pipo odpre. Voda iz pipe teče samo takrat, ko jo potrebujemo.

S čimer ta pipa v vašo kuhinjo prinaša kar za 50% zmanjšano porabo vode.

Izgled, stil in oblikovanje pipe je zasnovano in prilagojeno običajnemu načinu gibanja v kuhinji, s čimer boste vsakodnevna opravila v kuhinji dodatno olajšali. Vrhunski materiali ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja pipe, montaža je nadvse enostavna in podobna montaži katerekoli kuhinjske pipe.

Če zmanjka električnega toka ali je baterija prazna, s pipo normalno lahko upravljamo naprej ročno.

Ali senzorske armature za kuhinjo zahtevajo, da smo pri natakanju vode, vedno zraven?

Ker pipa s pomočjo senzorja za neprekinjen curek, omogoča, da voda teče tudi takrat, ko nismo v njeni bližini, se lahko od pipe tudi umaknemo in voda bo tekla naprej. Po 3 minutah se bo pipa avtomatsko sklopila.

Zaradi vrtljivosti v vse smeri je idealna za uporabo tudi pri dvojnih umivalnikih, odcejalnikih ter na kuhinjskih otokih.

Dobavljiva pa je v široki paleti barv ter v dveh modelih (serija 100 in serija 200).

armature za kuhinjo
Možne barve armatur Hello

Tehnične lastnosti, podrobnejše delovanje ter predstavitev vseh modelov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.eko-armatura.si.