» » » Če potrebujete hiter izračun cene za moderno spalnico po meri

Če potrebujete hiter izračun cene za moderno spalnico po meri

Glede na to, da je cene za spalnice, ki so izdelane po meri, težko določiti preden so znane želje, dimenzije, materiali in ostalo, kar si želimo v spalnici, v tokratnem prispevku predstavljamo 3 moderne spalnice, narejene po meri in pri katerih lahko razmeroma enostavno (z enim klikom) pridete do informativne cene le teh.

3 primeri modernih spalnic po meri

Moderna in prostorna v enem

spalnice po meri cena
Spalnica po meri: posteljni okvir, nočni omarici in vgradna omara s steklenimi drsnimi vrati.

Na prvi sliki (zgoraj) predstavljamo celotno spalnico narejeno po meri. Njen sestav zajema izdelavo posteljnega okvirja po poljubnih dimenzijah, izdelavo dveh nočnih omaric na vsaki strani postelje ter vgradno garderobno omaro s steklenimi drsnimi vrati vred.

Podrobnosti:

  • Posteljni okvir je dimenzij 180 x 200 cm, izdelan tako, da sega na vseh straneh do tal. Za vzglavno stranico je uporabljeno belo, umetno usnje, sam posteljni okvir pa je izdelan iz belega iverala.
  • Nočni omarici sta sestavljeni iz vsaka po enim zaprtim predalom (okrašenim s stekleno ličnico) ter odprto polico pod njim. Predala omogočata mehko in neslišno zapiranje.
  • Na levi spalnico krasi, po meri izdelana vgradna, garderobna omara, z obilo prostora za vstopanje vanjo ter omarnimi prekati vgrajenimi tako na vzdolžno steno, kot na obe stranski steni garderobnega prostora. Zgornje dele omar smo opremili z odlagalnimi, fiksnimi policami, sredinske dele omarnih prekatov namenili obešalnim palicam, pod njih namestili izvlečne predale (z enakimi ličnicami kot jih najdemo na nočnih omaricah), pod njimi pa uredili prostor za dodatne police. Garderobna soba ima lastno notranjo osvetlitev. Krasijo jo steklena drsna vrata, ki zagotavljajo hitro in enostavno rokovanje ter hiter pregled nad garderobo za njimi.

.

Drzna in v trendu

spalnice po meri cena
Drzna spalnica v črno roza izvedbi.

Na zgornji sliki predstavljamo spalnico s podobnim posteljnim okvirjem za dva, le, da gre tokrat za temnejšo izvedbo. Kontrast temnemu izboru pohištva dajejo roza ličnice na nočnih omaricah in drsnih vratih vgradne omare. Dodatno k tej spalnici sodi, na desni, tudi po meri izdelana komoda z osvetljenim sredinskim odprtim predalnikom.

Podrobnosti:

  • Spalnico sestavlja posteljni okvir dimenzij 180 x 200 cm, v temni barvi in s temnim vzorcem umetnega usnja na vzglavni stranici.
  • Vgradna omara na zadnji strani stene vsebuje podobno razporeditev notranjih elementov, kot zgornja spalnica, le, da drsna vrata krasi fototapeta v izbranem barvnem vzorcu.
  • Komoda na desni vsebuje 4 krat po 3 predalnike, pri čemer smo sredinskega pustili odprtega za diskretno osvetlitev komode same. Zgornjo vrsto predalničkov smo opremili z enakimi ličnicami kot jih najdemo na nočnih omaricah.

.

.

Preprosta in praktična

spalnice po meri cena
Spalnica s kamnito steno.

V zgornjo spalnico smo umestili podoben koncept, kot v zgornji dve. Klasična postavitev posteljnega okvirja po meri, nočnih omaric ter vgradno omaro, tokrat s steklenimi vrati v motno belem steklu.

Vzglavni del postelje smo oblekli v umetno usnje bež barve. Takšno se fantastično poda k kamniti steni na zadnji strani postelje. V nevtralnih, ne izstopajočih belih odtenkih, smo izdelali tudi vgradno garderobno sobo in nočne omarice.

Podrobnosti:

Pri vseh predstavljenih spalnicah imajo naročniki možnost izbirati med široko paleto lesnih barv (čez 40 barv), barv stekel (40 barv), barv tekstilnega dela na posteljnih okvirjih ter številne dodatke (svetila, dodatke v vgradnih omarah – hlačniki, kravatniki, navadne in izvlečne obešalne palice, predalčniki z različnimi mehanizmi odpiranja, okovja in vrsto ročajev na drsnih vratih,…).

.