» » » 5 odličnih razlogov, zakaj uporabljati naravna čistila za dom

5 odličnih razlogov, zakaj uporabljati naravna čistila za dom

naravna čistila za dom5 odličnih razlogov, zakaj uporabljati naravna čistila za dom, vas bo prepričalo, da opustite industrijska – “umetna” čistila in začnete uporabljati naravna čistila. (1)

.

Mnogi skeptiki samo zamahnejo z roko, ko je pogovor o naravnih čistilih. Pravijo, da so čistila v trgovinah poceni in, da ne vidijo razloga, zakaj bi se sami spustili v “pacanje” in igranje z naravnimi čistili, če je vse že pripravljeno.

.

Če ste tudi vi med njimi in še vedno uporabljate čistila velekorporacij (ki mimogrede isti proizvajajo več blagovnih znamk čistila, da vas zavajajo o možnosti izbire), potem preberite članek do konca in lahko, da boste odkrili vzroke za svoje težave v življenju.

.

5 odličnih razlogov, zakaj uporabljati naravna čistila za dom

.

Razlogi, zakaj uporabljati naravna čistila za dom, vam bodo okrepili razumevanje celotnega življenja. Energijsko ste namreč bolj povezani s svojim domom in prostori, kot si vaš um predstavlja. (2)

.

1. Ljubezen in harmonija med vsemi družinskimi člani

.

naravna čistilna sredstvaPozitiven vidik naravnih čistil:

.

Z naravnimi čistili se ohranja izvorna energija, s katero je nastala vaša družina.

.

Naravna čistila ohranjajo življenjske energije doma, ki podpirajo življenjske energije vseh prebivalcev. S tem ste tako vi kot vaš dom bolj odprti za sprejemanje pozitivnih energij življenja.

.

Negativen vidik umetnih čistil:

.

Umetna čistila, s svojimi sestavinami, izničijo dobre in mehke energije. Po večjem čiščenju z umetnimi čistili se lahko v svojem domu počutite kot tujci. Prostori se sicer čutijo čisto in prazno, a med posameznimi družinskimi člani se lahko pojavi praznina, ki vas počasi oddalji, da ne najdete več skupnega jezika.

.

2. Svežina in dobra energija doma

.

Pozitiven vidik naravnih čistil:

.

Naravna čistila vam pomagajo v vašem domu ohranjati dobro počutje in harmonijo, ki ste jo ustvarili skozi upoštevanje pravil feng shui pri urejanju vaših prostorov.

.

harmonija v domuOzračje doma se s pomočjo naravnih čistil odpira za sprejemanje podpore iz narave, kar pomeni, da stare energije ne zastajajo, saj vaš dom sprejema energijsko podporo vsakega letnega časa. Na ta način vas energije vodijo v bolj zdrav in umirjen način življenja. Zrak in ozračje v vašem domu je dobro in zato ste vsi v njem bolj kreativni in sodelujoči.

.

Negativen vidik umetnih čistil:

.

Umetna čistila “pogrizejo” vse energijske presežke vašega doma, tako tudi kreativno energijo. Zato lahko, da se podzavestno izogibate čiščenju z umetnimi čistili v obdobjih, ko ustvarjate večje stvar za svoje življenje. Z umetnimi čistili se med energijami vašega doma in narave zgodi razdor, ki je kot vakum in vas odreže od sodelujočih energij življenja. (3)

.

3. Zdravilna vloga doma za dobro počutje

.

Pozitiven vidik naravnih čistil:

.

Naravna čistila vam pomagajo v vašem domu kopičiti dobre energije, da vaš dom resnično postane vaš azil pred zunanjim stresom. Na ta način se podporne energije narave in podporne energije Svetlobe Duše vas in vaših družinskih članov seštevajo in vas podpirajo pri ustvarjanju presežkov v življenju.

.

Negativen vidik umetnih čistil:

.

Umetna čistila redno (tako kot jih uporabljate) izničijo kopičenje dobrih energij in je tako, kot da po vsakem čiščenju začenjate na novo z izgradnjo dobrih energij doma.

.

4. Uspeh vseh področij življenja

.

pozitiven vidik naravnih čistilPozitiven vidik naravnih čistil:

 

Naravna čistila podpirajo gibanje energij v vašem domu, kar pomeni, da skrbijo za to, da imate energijsko podporo za vsa področja življenja.

.

Osnovno feng shui znanje vas že prepriča v to.

.

Energije pa delujejo, ne glede na to, ali se jih zavedate ali ne.

.

Negativen vidik umetnih čistil:

.

Umetna čistila izničijo in energijsko izpraznijo prostore, kjer ste jih uporabili. Zato se lahko na primer zgodi, da se nekomu v vaši družini obeta nova služba, po intenzivnem čiščenju doma pa ta možnost preprosto izgine in ne najdete razloga, zakaj se je to zgodilo. Z umetnim čistilom ste prečistili področje kariere in izničili energijo, ki je podpirala spremembe. Enako se lahko zgodi za vsa ostala področja življenja: ljubezen, partnerstvo, zanositev, blagostanje, uspeh v šoli in drugje. …

.

5. Napredovanje v življenju

.

Pozitiven vidik naravnih čistil:

.

kako izboljšati življenjeNaravna čistila vam glede na vse točke zgoraj podprejo osnovno dobro energijo, ki se v določenem času začne kopičiti s tako močjo in kvaliteto, da začnete pridobivati resnično dobre in močne ideje za svoje življenje.

.

Z uporabo naravnih čistil si na primer v enem letu izgradite doma takšno močno podporo Svetlobnih energij, da lahko razvijete svoje skrite talente, ki so prej samo tleli v vas. Preizkusite!

.

Negativen vidik umetnih čistil:

.

Umetna čistila vam sprosti “radirajo” osnovne energije podpore, zato jih velekorporacije tako poceni ponujajo po celem svetu. Da izničijo vaše možnosti napredovanja, razumevanja in videnja sveta na pravi način.

.

Vas je teh 5 razlogov, zakaj uporabljati naravna čistila za dom, prepričalo?

.
Še razmišljate o tem, da boste raje porabili velekorporacijska čistila in potem prešli na naravna čistila?

.
Preberite še enkrat vseh 5 razlogov, zakaj uporabljati naravna čistila za dom, kajti, če še nihate, potem jih ali nisem dobro razložila, ali pa so umetna čistila že pustila posledice 😉 .

.

Srečno.