» » » Aktivirajte feng shui obilja z rastlinami v vašem domu

Aktivirajte feng shui obilja z rastlinami v vašem domu

Aktivirajte feng shui obilja in si dobro oglejte rastlino na sliki.Aktivirajte feng shui

.

SREBRNA TOLSTICA (Crassula Ovata) je namreč izjemno dobra rastlina, ki aktivira dober feng shui prostora.

.

Njeni listi so kot kovanci, zato se jo angleško imenuje “Money Tree” .

.

Nosi veliko prisotnost elementa kovine. Če želite okrepiti njen vpliv, jo dajte v kovinski lonček ali pa v glinen lonec, ki kot element zemlje podpira kovino.

.

Zaradi svoje izjemne prizemljitvene moči ima vpliv na energije prostora v vseh smereh neba, zato je koristno, da poznate njeno energijsko moč. Če jo že imate doma, preverite, da je na pravem mestu oziroma na mestu, kjer vam bo podpirala tisto področje, ki pri vas najbolj šepa.

.

Aktivirajte feng shui obilja s tolstico

.

Najprej preglejte, kje imate tolstico postavljeno. Če želite, da vam tolstica aktivira še druge energije blagostanja, jo preprosto prestavite..

Na enem mestu naj bo vsaj tri mesece, da bo učinek globok in trajen. Toliko časa namreč potrebujejo energije, da se prizemljijo in stabilizirajo po večjih fizičnih premikih in spremembah.

.

Aktiviranje feng shui obiljaVZHOD – NOVI PROJEKTI IN ŠIRJENJE POSLOVANJA

Če srebrno tolstico postavite na vzhod, vam bo pomagala, da se boste lažje lotili novih donosnih projektov in razširili poslovanje brez večjih težav..

.

JUGOVZHOD – NOVE IDEJE ZA BLAGINJO V PRIHODNOSTI

Srebrno tolstico postavite na jugovzhod za povečenje zmožnosti, da se domislite novih idej za prihodnjo blaginjo. Že v treh mesecih boste dobili toliko idej, da si jih zapisujte, preden prestavite srebrno tolstico drugam.

.

JUG – STRAST IN KORISTNI STIKI ZA SLUŽENJE DENARJA

Srebrno tolstico postavite na jug, kjer vam bo pomagala razviti vnemo za služenje denarja in za bolj predano delo. Srebrna tolstica tukaj vam bo pomagala tudi pri vzpostavitvi koristnih stikov.

.

JUGOZAHOD – PAMETNO RAVNANJE Z DENARJEM

Srebrna tolstica vam na jugozahodu okrepi preudarno ravnanje z denarjem. Z njeno pomočjo postanete bolj pozorni na to, kam vlagate denar in postanete skrbni pri varčevanju. Tako vam zasluženi denar bolj služi, več zaleže.

.

ZAHOD – VEČJI ZASLUŽKI V DEJAVNOSTI

Srebrna tolstica vam na zahodu olajša doseganje večjih zaslužkov pri dejavnosti, s katero se že zdaj poklicno ukvarjate.

.

SEVEROZAHOD – DOBER ODNOS Z DENARJEM – ODPRAVA VZORCA REVŠČINE

Feng shui obilja in smer nebaSrebrna tolstica vam na severozahodu pomaga, da si ustvarite bolj pošten odnos do denarja in bolj spoštujete njegovo vrednost. Tako se okrepi vaša preudarnost, da ne zapravljate denarja za stvari, ki so vam nepomembne za življenje in se rešite vzorca revščine.

.

SEVER – POVEČAN DENARNI TOK

Srebrna tolstica na severu vam poveča energijo, ki krepi denarni tok. Idealno je, da na to rožo postavite na sever v primeru, da morate na plačila pogosto predolgo čakati.

.

SEVEROVZHOD – DOBRE HITRE ODLOČITVE

Srebrna tolstica na severovzhodu vam pomaga na način, da pritegne energije zmagovalca v vaše življenje. To je pomembno, če se morate pogosto hitro in dobro odločiti. Okrepite to energijo, če želite špekulirati.

.

Če želite, da se bo vaš družinski proračun stabiliziral, aktivirajte feng shui obilja tako, da svojim otrokom postavite srebrno tolstico na jugozahod ali na severozahod. Na takšen način lahko aktivirate feng shui obilja tudi v poslovnih prostorih, ne glede na njihovo velikost. Enake zakonitosti veljajo za eno pisarno ali za celotno zgradbo.

.
Koristno je, da  postavite več enakih srebrnih tolstic na vsa potrebna mesta. Pri tem poskrbite:

.

  • da se rože in okrasni lonci estetsko vključujejo v celoten ambient,
  • da so vse rože lahko dostopna za zalivanje,
  • da so njihovi okrasni lonci kvalitetni in zadržijo vlago, da ne poškodujejo pohištva,
  • da bodo vse rože imele dovolj svetlobe za uspešno rast.

.

Mini napotki za pravilno oskrbo tolstice

.

  • Srebrne tolstice ni potrebno veliko zalivati. Enkrat tedensko je več kot dovolj.Mini napotki za tolstico
  • Dobro je, da svetloba na rožo prihaja od zgoraj, torej, da je nameščena bolj v nižjih predelih, da bo uspešno delala.
  • Če se na srebrni tolstici pojavi lepljiva volna, je rožo napadla volnena uš, ki upočasni rast in se hrani s svežimi mladimi listi. Takrat je pomembno, da rožo osamite in vsak list posebej prečistite z odstranjevalcem laka za nohte.
  • Tolstice so poleti rade zunaj na senčni legi, da dobijo nov, močan kovinski lesk.
  • Namesto strebrne tolstice lahko uporabite vse rože, katerih listi so debelejši, zaobljeni in vas spominjanjo na kovance.
  • Dokler vam bodo te rože dobro delale, vas bo spremljal dober denarni tok.

.

Še primer, kako smo v naših skupnih poslovnih prostorih motivirali sodelavko, ki ni imela pravega odnosa do feng shui spodbujevalcev blagostanja.

.

Ko so v treh tednih po njenem prihodu, vse rože dobile bele volnene pike, ki nakazujejo volneno uš, smo ji ponovno razložili pomen teh rož in ji naročili: “Te rože prinašajo denar za tvojo plačo. Neguj jih, da ne obnemorejo, ker sicer bo presahnil denar zate in bo potreba po spremembi.

No, v vmesnem času smo zamenjali že veliko rož (in tudi ljudje se menjajo). Ker pa smo celo poletje imeli vse naše tolstice na jugovzhodu zunaj, so prišle nove ideje in nove poslovne priložnosti.

Ne verjemite mi na besedo. Aktivirajte feng shui obilja v svojih prostorih in spremljajte spremembe skozi posamezne letne čase.