» » » Prikazi izdelanih notranjih vrat za različne stanovanjske prostore

Prikazi izdelanih notranjih vrat za različne stanovanjske prostore

Izdelava notranjih vrat se v veliko primerih ločuje tudi po tem ali so notranja lesena vrata izdelana za poslovne namene (pisarne, konferenčne sobe in predavalnice, učilnice,…) oz. ali so notranja vrata namenjena domači, stanovanjski rabi.

Na slikah, v nadaljevanju, je prikazana izdelava notranjih vrat za stanovanjske objekte.

.

Primer izdelanih notranjih vrat za kopalnico

.

Na spodnji sliki so prikazana izdelana notranja vrata v beli barvi. Izdelava vključuje komplet izdelavo polnila vratnega krila ter izdelavo podbojev v beli barvi (višina vratnega krila = 210 cm, širina vratnega krila = 75 cm, po globini izdelani podboji po naročilu)

.

izdelava notranjih vrat za kopalnico
Primernost: za kopalnice, prehode v spalnice, otroške sobe,…

.

Izdelava notranjih vrat v predprostoru in na hodniku

.

Na spodnji sliki so prikazana izdelana notranja vrata v naravni barvi lesa. Izdelava vključuje komplet izdelavo polnila vratnega krila ter izdelavo podbojev (višina vratnega krila = 200 cm, širina vratnega krila = 85 cm, po globini izdelani podboji po naročilu, vključene kljuke).

.

izdelava notranjih vrat hodnik predprostor
Notranja vrata v predprostoru in na hodniku.

.

Izdelava notranjih vrat na vhodu v otroški sobi

.

Na spodnji sliki je prikazana izdelava notranjih vrat na stenah v otroški sobi. Naravna barva lesa, vključeni podboji (višina vratnega krila = 200 cm, širina vratnega krila = 85 cm, po globini izdelani podboji po naročilu, vključene kljuke).

.

izdelava notranjih vrat za otroški sobi
Notranja vrata za otroške sobe. Izdelana po naročilu.

.

Kombinirana notranja vrata s stekli (na hodniku)

.

Na spodnji sliki so prikazana izdelana notranja vrata v naravni barvi lesa. Vrata so kombinirana s prozornim, motnim steklom, postavljena na hodnik. Izdelava vključuje komplet izdelavo polnila vratnega krila ter izdelavo podbojev (višina vratnega krila = 200 cm, širina vratnega krila = 85 cm, po globini izdelani podboji po naročilu, vključene kljuke).

.

kombinirana notranja vrata s steklom
Izdelana notranja vrata v kombinaciji s steklom.

.

Moderna notranja vrata na lomljenem prehodu (novogradnja)

.

Na spodnji sliki je prikazana izdelava modernih notranjih vrat na prehodu v sobo s poševnim zidom. Vrata so izdelana v temnejši barvi naravnega lesa, v polnilu prečno in vzdolžno dekorirana, vidne kontrastne letnice so enako razporejene tudi na podboju (globina 8 cm). Izdelava vključuje komplet izdelavo polnila vratnega krila ter izdelavo podbojev (višina vratnega krila = 200 cm, širina vratnega krila = 85 cm, vključene kljuke).

.

moderna notranja vrata na poševnem zidu
Moderna notranja vrata na poševnem zidu.

.

Masivna notranja vrata na stopnišču

.

Na spodnji sliki je prikazana izdelava masivnih notranjih vrat na stopnišču. Odpiranje v notranjost. Polnilo je dekorirano, barvno steklo z enotnim motivom tudi v nad svetlobi. Masivni les. Dimenzije vratnega krila so: višina 200 cm, širina 85 cm, vključene kljuke).

.

masivna notranja vrata na stopnicah
Masivna notranja vrata z dekoriranim steklom (vitraž) in nadsvetlobo v dekorju.

.

Še več primerov notranjih vrat boste našli na tej povezavi. Lahko pa nam za izdelavo informativne ponudbe, pošljete vaše povpraševanje kar preko spodnjih kontaktnih možnosti.