» » » Opremljanje pisarniških prostorov lokalne občine s pohištvom po naročilu

Opremljanje pisarniških prostorov lokalne občine s pohištvom po naročilu

V spodnjem primeru je prikazana izdelava pisarniškega pohištva po naročilu za lokalne občinske prostore občine Metlika.

.

*********

.

Precej uradnih in ostalih poslovnih prostorov ima notranjo razporeditev svojih ambientov in pisarn takšno, da je za funkcionalno izrabo prostorov in tudi namen uporabe teh prostorov, najučinkovitejša rešitev ta, da se zanje izdela pisarniško pohištvo po naročilu.

Na spodnjih dveh slikah je prikazana pohištvena pisarniška oprema (2 večji pisarniški omari in po naročilu izdelana pisalna miza), v enem izmed pisarniških prostorov v občini Metlika.

.

velika pisarniška omara
Pisarniška omara z vključeno in prilagojeno kotno pisarniško mizo.

.

Pisarniški prostor je pravokotne oblike z daljšo stranico v globino prostora. Na njegovi zidni steni je prostor izrabljen najprej za visoko pisarniško omaro vse od leve do nasprotne, desne zidne stene, pri čemer je namesto zadnjega, desnega omarnega korpusa, prostor na koncu, izrabljen za zaključek kotne mizne ploskve.

Pod stropom so štirje nižji pari omarnih korpusov v celoti izdelani od enega do drugega zidu.

Vsi elementi omare se zapirajo s klasičnim, krilnim zapiranjem omarnih vrat, kot pa je za večino javnih pisarniških prostorov, v navadi, pa vsi omogočajo tudi zaklepanje s ključavnico.

V spodnjem delu omare so izdelani trije visoki omarni prekati z več odlagalnimi policami v notranjosti. Za material je za celoten pisarniški sestav, uporabljen vzorec naravnega lesa bukve.

Od kotnega dela omare na desni, je v notranjost pisarne, speljana, po merah razpoložljivega prostora, izdelana kotna pisalna miza z ukrivljenim zaključkom v kotnem delu ter polotočnim nadaljevanjem mizne ploskve pravokotno na desno zidno steno. Ta del mizne ploskve je tudi širši, ker služi tudi za uporabo mize iz obeh strani.

Pod mizno ploskvijo v širšem delu, so izdelani dodatni omarni elementi z zapiranjem klasičnih krilnih vrat, na levi, ter dodatne odlagalne police na desni.

Nasproti pisarniškega prostora, ob drugi zidni steni, stoji še ena visoka in do stropa izdelana pisarniška omara, podobna zgornji, le, da je ta v celoti opremljena z omarnimi prekati.

.

izdelava pisarniškega pohištva po naročilu
Na drugi strani zidne stene, izdelana visoka pisarniška omara v celoti od enega do drugega zidu. In do stropa.

.

Na zgornji sliki je tudi viden polkrožni zaključek širšega dela mizne ploskve z enostavno in lično aluminijasto podporno nogico.

.

********

.

Če tudi vas zanima izdelava pisarniškega pohištva po naročilu, se priporočamo za sodelovanje. Kontaktirate nas lahko preko spodnjih kontaktnih možnosti in z veseljem bomo pripravili naš predlog ponudbe za vas.

Vse ostale naše primere izdelav pohištvenih rešitev po naročilu, lahko spremljate tukaj.