» » » Izdelava modernega pohištva za stanovanje v Stuttgartu

Izdelava modernega pohištva za stanovanje v Stuttgartu

Na spodnji sliki je prikazana izdelava modernega pohištva za stanovanje v tujini (Stuttgart), pri čemer je šlo za izdelavo pohištva celotne notranje opreme (opremljanje kuhinje, opremljanje garderobnih prostorov in spalnice, opremljanje dnevne sobe, ki je prikazano na spodnji sliki).

Moderno stanovanje se nahaja v Nemčiji, na spodnji sliki pa je prikazan pogled na izdelano pohištvo iz smeri dnevne sobe proti kuhinji in naprej proti hodniku iz katerega vodijo vrata v ostale prostore v hiši.

.

izdelava modernega pohištva
Pogled na notranjo opremo iz smeri dnevne sobe proti kuhinji in hodniku.

.

Luksuzno opremljeno, veliko, trisobno stanovanje, vključuje pohištvo v svetlem stilu, s kombinacijo lesa naravnih, svetlih tonov in pa tudi kombiniranim inoxom ter aluminijem na nekaterih pohištvenih detajlih.

Miza v dnevni sobi je opremljena z odebeljeno belo, kamnito ploskvijo in podložena z aluminijastimi nogicami, osnovni regal za dnevno sobo pa je nizek, po širini in globini pa prilagojen zidni steni, na katero je nameščen televizor.

V levem delu se, nizki dnevni regal prilagaja zunanji, kotni, zidni oviri, ki se stika z zunanjo steno s panoramskimi vrati, ki vodijo na zunanjo teraso.

Del pohištvenega sestava dnevne sobe sestavlja tudi moderen poličnik na desni, v kombinaciji naravnega lesa, dveh sodobnih barskih stolov ter barv črne in bele.

V nadaljevanju stanovanja je na desni vgrajena moderna kuhinja, ki ima visoke kuhinjske elemente, montirane povsem do stropa. Za ličnice kuhinjskih elementov je izbran iveral v visokem sijaju.

Jedilni kot se nahaja nasproti kuhinjskega dela za zidno steno dnevne sobe.

.

Če tudi vas zanima izdelava modernega pohištva za vaše stanovanje, priporočamo še ogled prikazov primerov:

.

*********

.

V kolikor tudi sami brskate za rešitvami celovitega opremljanja stanovanj z modernim pohištvom po naročilu (tako stavbnega pohištva (notranja vrata, stopnice, ipd…), kot tudi kosovno pohištvo (garderobne omare, postelje, regali,…), se priporočamo, da se nam oglasite čez kontaktne možnosti.

Z veseljem bomo pripravili info ponudbo in predlog notranje opreme tudi za vaš primer.