» » » Kopalniška oprema po naročilu v klasično rjavo beli kombinaciji

Kopalniška oprema po naročilu v klasično rjavo beli kombinaciji

V sklopu predstavitev svojega programa, ki ga predstavljamo tukaj na Mizarstvo.si, je tokrat na vrsti kopalniška oprema po naročilu.

Predvsem za družine, katerih prostori namenjeni kopalnicam, niso povsem klasičnih dimenzij ali se nahajajo v etažnih ali mansardnih prostorih, izdelujemo kopalniško pohištvo po naročilu.

Kopalniška oprema po naročilu za moderno in prostorsko izkoriščeno kopalnico

kopalniška oprema po naročilu
Opremljanje kopalnice s pohištvom narejenim po meri.

Kopalniška oprema po naročilu je zanimiva zato, ker lahko pri njej, zraven lastne izbire dimenzij ter materialov raznih omaric, kopalniških komodic in poličk, odločamo tudi o tem ali bo naše kopalniško pohištvo vgradno ali ne.

Vgradno kopalniško pohištvo pride v poštev pri celi vrsti unikatnih in sodobnih umivalnikov, bidejev in tudi kopalniških kadi.

Obenem pa izdelava kopalnice s pohištvom po meri tudi omogoča, da tudi morebitne kopalniške poličke in dodatne viseče omarice, prilagodimo celotnemu stilu v kopalnici (tako v barvah, materialih kot izgledu).

kopalniška oprema po naročilu
Vgradnja kopalniške kadi z dodatnimi odlagalnimi policami višje ob steni ter dodatno garderobno vgradno omarico na krajši strani kadi.

Ob snovanju kopalniških rešitev

Na sliki zgoraj smo pri opremljanju kopalnice s pohištvom, izdelanim po meri, kopalniško kad “oblekli” z lakiranimi MDF ploščami v izvedbi visokega sijaja, ki ustrezajo prostorom z veliko vlage in hkrati barvi in izvedbi keramičnih ploščic na tleh, obenem pa pridobili prostor za odlagalno polico in dodatno omarico, ki služi za spravilo brisač.

Slika spodaj prikazuje izdelavo garderobne omarice za dva, ločena, nadpultna umivalnika. Dovolj dvignjena od tal omogočata lažje čiščenje, obenem pa tudi zračenje. Še posebej v kopalnicah je pomembno, da kopalniškemu pohištvu namenimo dovolj prostora, da se ob njem ne nabira vlaga.

Da je prostor kopalnice izkoriščen v celoti, sta naročnika želela imeti vgradnjo kopalniških elementov povsem v kot.

kopalniška oprema po naročilu
Nadpultni dvojni umivalnik in izdelava garderobne omarice po njim.

Dodatna prednost za odločitev za izdelavo kopalniške opreme po naročilu je tudi v tem, da lahko morebitne prazne prostore in stene izkoristimo za izdelavo dodatnih kopalniških polic (jasno, po merah in v istih materialih kot ostalo pohištvo).

Večina kopalnic uporablja namestitev klasičnih steklenih polic nad umivalnik in pod ogledala, čeprav skoraj v vsaki kopalnici, obstoji še kakšna stena ob katero lahko postavimo tudi lične police, ki ne služijo samo za odlaganje brivskih pen, šamponov in kozmetike, temveč tudi za »kakšen dekorativni predmet npr. okrasni lonček za rože ali aromatične sveče«

kopalniška oprema po naročilu
V vsaki kopalnici prej ali slej zmanjka polic za odlaganje.

Vabljeni k ogledu galerije dodatnih primerov izdelav kopalnic po meri (na povezavi na naši spletni strani) ali, da nam pošljete svoje povpraševanje kar preko spodnjih kontaktov.

Z veseljem se bomo odzvali.