» » » 4 različne barvne kombinacije kopalniških omaric ravnih linij

4 različne barvne kombinacije kopalniških omaric ravnih linij

Če nas zanimajo kopalniške omarice z umivalnikom, nas bo seveda zraven cene, izgleda, dizajna in možnih barv, zanimala tudi vrsta materiala iz katerega so te omarice lahko tudi narejene. In seveda ali se da dobiti kopalniške omarice z umivalnikom in drugo sanitarno opremo ali je pač potrebno kopalniško opremo iskati drugje.

.

Bež/rjava

.

Naš program kopalniških sestavov ponuja celoten kopalniški sestav z umivalnikom vred, saj so posamezne omarice narejene v popolnoma individualnih linijah. Ob tem so nekatere kopalniške omarice z umivalnikom narejene tako, da je umivalnik postavljen vgradno nad samo pod umivalniško omarico (slika spodaj), drugi kopalniški sestavi pa imajo umivalnik vgrajen v samo omarico.

.

kopalniške omarice z umivalnikom
Kopalniške omarice z umivalnikom nad omarico z izvlečnima predaloma.

.

Na sliki zgoraj gre za kopalniški sestav ravnih in modernih linij (moderno pohištvo za kopalnice zaobljenih in zavitih linij predstavljamo na povezavi). Izvlečni predali omogočajo mehko zapiranje tako vratc, kot obeh predalov, nadpultni keramični umivalnik pa odlikuje poseben dizajn, značilen za moderne kopalniške sestave. Posamezne ličnice takšnega sestava je mogoče poudariti z dodatki živih barv (zelena, rdeča, oranžna,…)

Večina naših kopalniških omaric z umivalnikom zavzema možne širine in dimenzije 700, 1000, 1300 ali 1400 milimetrov. K tej dimenziji pa je odvisno od izbora ostalih elementov sestava, potrebno prišteti še potrebne dimenzije za morebitne viseče, ožje garderobne omarice, police, ogledalne omarice in drugo.

.

Kombinacija oranžne in rjave

.

V oranžni izvedbi, a z dodatno podprtimi kovinskimi nogicami, je mogoče tak sestav umestiti tudi v manjše kopalniške prostore. Na sliki spodaj lahko vidite primer razporeditve zgolj kopalniške omarice z umivalnikom ter ogledalne omarice brez stranskih garderobnih, visečih omaric.

.

kopalniška omarica umivalnik
Ravne linije in kombinacija oranžno rjave. Kopalniška omarica je podprta z estetskimi kovinskimi nogicami.

.

Posebne ogledalne omarice v tem primeru dopolnjuje odprta polička, ki je montirana v sam ogledalni prostor. Dodatno površino ob ogledalu, daje zasnova okvirja ogledala, ki kopalniško ogledalo objema z bolj globokim okvirjem, katerega lahko odlično izkoristimo za dekor ali kopalniške pripomočke.

.

Rdeče siva

.

V enakem stilu kot zgornja, le v drugih barvnih odtenkih, je prikazana kopalniška omarica z umivalnikom, spodaj.

.

kopalniška omarica s predali
Rdečo siva kombinacija.

.

V tem primeru kopalniški umivalnik ne postavimo na sredino omarice, temveč na desno (ali levo) stran. Na ta način dobimo na drugi strani več celovite površine za odlaganje kopalniških pripomočkov, stilsko pa se bo posledično takšni odločitvi prilagodil tudi zgornji del sestava.

Ogledalo, ki mora biti nad umivalnikom, je zato ožje in pomaknjeno prav tako v desno. S tem nastane dovolj prostora tudi v zgornjem levem delu, ki ga izkoristimo za montažo manj globokega visečega regalčka z odprtimi policami.

Štirje izvlečni predali se lahko med seboj barvno poljubno usklajujejo, pozorni pa boste opazili, da so le ti, tudi širinsko poravnani tako kot zgornja kopalniška elementa.

.

Zelena/naravni les

.

V enostavni izvedbi si je mogoče zamisliti tudi spodnjo rešitev. Enak kopalniški sestav smo tokrat uporabili za nekoliko na desno montiran nadpultni umivalnik, mu v izgledu naravnega lesa dodali kopalniško omarico ter okvir ogledala, na desno pa dodatno postavili daljšo in ožjo kopalniško omarico z delno odprtimi policami.

Podobno kot v ostalih primerih, se je tudi tukaj, mogoče igrati z drugačnimi barvnimi kombinacijami, različnimi dizajni kopalniških umivalnikov ter seveda različnimi razporeditvami posameznih regalov.

.

kopalniški regal
Kopalniška omarica z umivalnikom – naravni toni lesa in zelena.

.

Če sodite med pristaše kopalniškega pohištva v beli barvi, vam zna prav priti še ta, priložena povezava.