» » » Moderna kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem prostoru

Moderna kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem prostoru

Spodaj je predstavljena kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem prostoru.

Vstop v skupni prostor je zasnovan malenkost bolj v desno, tako, da tisti, ki vstopajo, pridejo najprej v dnevni prostor. Takoj za vhodnimi vrati se začne kuhinja, ki je izdelana kotno, vse do jedilniškega kota na levi (v ospredju slike).

.

kuhinja jedilnica in dnevna soba v eni sobi

.

Skupno sobo, na sredini, podpira ožji, nosilni steber, za katerim je iz strani dnevne sobe, montiran stenski televizor, pod njim pa postavljena manjša odlagalna, steklena tv omarica.

Dnevna soba s sedežno garnituro je postavljena desno od nje.

Levo in v ozadju se vzdolž celotne zidne stene, levo od vhodnih vrat v sobo, razprostira najprej kuhinjski niz v zgornjem in spodnjem delu. Spodnji del kuhinje pa se nadaljuje tudi vzdolž leve, zidne stene, na katero je montirana le moderna, črna kuhinjska napa.

Visok kuhinjski niz se najprej začne z visoko, dvodelno, vgradno omaro, v katero je na desni strani, vgrajen hladilnik in zamrzovalnik. Levi del je namenjen izvlečnim elementom, ki so namenjeni pospravljanju živil in pripomočkov, ki jih potrebujemo pri roki, tik ob delovnem, kuhinjskem pultu.

Zgornji, viseči, kuhinjski elementi so pregibni in opremljeni v spodnjem delu s črno stekleno ličnico, v zgornjem delu pa z belo ličnico v visokem, belem sijaju.

Zidna ploskev, delovni pult in korpus (obod) kuhinjskih elementov so izdelani v naravnem lesnem tonu.

Ostali kuhinjski elementi, v spodnjem delu, so opremljeni z belimi ličnicami ter okrasnimi, srebrnimi ročaji.

Jedilnica v ospredju je namenjena hkratni uporabi 6 ljudi, jedilna miza pa je izdelana v enakem lesnem tonu kot korpus kuhinjskih elementov.

Črni jedilniški stoli se estetsko lepo podajo črnim steklenim ličnicam v kuhinji in moderni, črni kuhinjski napi.

Pripravi živil in kuhi je namenjeno dovolj prostora na levi in desni strani vgrajene kuhalne plošče.

.

**********

.

Če tudi sami potrebujete idejo in predlog zasnove kuhinje, jedilnice in dnevne sobe v enem prostoru, se priporočamo, da se nam preko kontaktnih možnosti, oglasite in z veseljem bomo predstavili naš predlog rešitve.