» » » 4 poglavitne prednosti za izdelavo kuhinje po meri

4 poglavitne prednosti za izdelavo kuhinje po meri

V prispevku, ki smo ga pripravili tokrat, je nekaj več besed namenjenih predstavitvi prednosti, v kolikor za svojo izdelavo kuhinje po meri, razmišljamo poiskati določeno mizarstvo.

V današnjem času so kuhinjski ambienti in prostori, ki so namenjeni razporeditvi pohištva za kuhinjo, med seboj popolnoma različni in unikatni, le v blokovskih stanovanjih, tipskih vrstnih hišicah ter apartmajskih naseljih, najdemo kuhinjske prostore, v katere je mogoče umestiti podobne, če že ne, povsem enake kuhinje.

.

mizarstvo kuhinje po meri
Izdelava moderne kuhinje po meri.

.

Za vse ostale kuhinjske prostore pride zraven klasičnih in tipskih kuhinj, v poštev tudi možnost izdelave kuhinje po meri preko mizarja.

V nadaljevanju so opisane najpomembnejše prednosti, v kolikor razmišljate prepustiti izdelavo kuhinje po meri, določenemu mizarju.

.

Možnost izdelave kuhinj različnih dimenzij

.

Glede na to, da ogromno kuhinjskih prostorov “motijo” različne prostorske ovire, npr. okenske police, poševni mansardni strop, prehod v drugi prostor, umeščenost kuhinjske nape, zidni zob ali zidni tram, predelna ali pregradna stena, predvidena vodovodna in elektro inštalacija,…. je zanesljivo največja prednost izdelave kuhinje po meri, preko mizarstva, ta, da lahko vse kuhinjske elemente, popolnoma prilagodimo prostorskim zahtevam.

Priporočamo tudi: Ideje za kuhinje glede na možnosti razporeditve elementov

.

kuhinja po meri masiven les
Klasična kotna in večja kuhinja po meri v naravnem lesu.

.

Možnost poljubne izbire materialov

.

V odvisnosti od cenovnega ranga in finančnih sredstev, ki jih imamo na voljo, nameniti za izdelavo kuhinje, lahko pri mizarstvu, pri uporabi materialov za izdelano kuhinjo, sami odločamo o vrsti materiala, iz katerega želimo, da je naša kuhinja tudi narejena.

Med cenovno ugodnješimi rešitvami pridejo v poštev izdelane kuhinje iz oplemenitenih iveralnih plošč, nato oplaščene kuhinje, kuhinje iz mdf-a, kuhinje v furnirjih in visokih sijajih, na koncu pa še kuhinje iz masivnega lesa ter kuhinje v kombinaciji z modernejšimi materiali, kot so inox, steklo, kamen, marmor, kerrock, itd…

.

cenovno ugodna kuhinja po meri
Cenovno ugodna kuhinja po meri.

.

Možnost poljubnega kombiniranja mehanizmov na kuhinjskih predalih in dodatkov v njih

.

Različnim kuhinjskim predalom lahko poljubno določamo mehanizme upravljanja z njimi: predali z blažilci, pametni predali, ki omogočajo odpiranje brez uporabe rok, mehanski sistemi za odpiranje predalov z dotikom (zamah ali potisk), predali z električnim odpiranjem, notranji skriti predali, različno visoke kuhinjske omarice z nevidnimi predali, držala za krožnike, ….

.

Kuhinja po meri v U.
Kuhinja po meri v U.

.

Vključena dostava in montaža

.

Čeprav je pri nekaterih ponudnikih kuhinj, mogoče naročiti tudi kuhinjo, ki jo lahko dostavimo in tudi zmontiramo sami, je v primeru, ko gre za kuhinjo po meri, v vseh primerih priporočljivo, da nam novo kuhinjo zmontira tudi za to, usposobljena ekipa. Pri vsaki, tako izdelani kuhinji, so potrebne raznovrstne prilagoditve elementov, izrezi, prostorske uskladitve in ostalo, obenem pa je v tem primeru poskrbljeno tudi za dostavo in umestitev teh gospodinjskih aparatov v kuhinjo.

.

moderna kuhinja s polotokom
Moderna kuhinja s polotokom.

.

********

.

Če tudi vas zanima mizarstvo z dolgoletno tradicijo izdelave kuhinj po meri, se priporočamo čez spodnje kontaktne možnosti.